Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, '' was given in /home/content/89/7929989/html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
orthopedic pain management

NAJAVA KONFERENCIJE „TESLA REI 2018“

Tesla Rei metoda  je tehnika dubokog, kompletnog isceljivanja. Zasnovana je na vibracionalnim pulsacijama to su  skalarne vibracije  koje emituju specijalni Tesla Rei aparati bazirani na Teslinoj skalarnoj tehnologiji kao i novim naučnim saznanjima.

Tokom konferencije moći ćete da čujete i naučite više o programu Vibracionog isceljivanja. Učenje počiva na starim Bon tibetanskim praksama koje nam je po legendi  predato od Laeni  (Atlantidske) civilizacije.

Koreni ove tehnike leže u veoma starim tibetanskim Bon praksama i Hindu Sankhya (više od 1000 godina pre Hrista u starim manuskriptima),  koji se pominju i u čak mnogo starijim Soma Rig Veda ritualima. I danas se mnoge od ovih vibracionalnih metoda  praktikuju u  različitim delovima sveta narocito u Tibetu, Mongoliji, Japanu i Kini.

Ove prakse su veome jednostavne, ali postoji dosta nivoa i dubina  i mnoge kulture prilagodile su ih po sopstvenim potrebama  i verovanjima. Pošto su ove prakse, stvarno  umetnost, njihov proces kreativnosti i evolucije nikada ne prestaje.

Osnovna filozofija i tehnike se zasnivaju na šest različitih principa :

1. Šest nivoa skalarnih vibracionalnih spektara, odgovornih za kreiranje planete i fizičkog tela čoveka.

2. Četiri Elementala  (koji su deo svake fizičke manifestacije) – Zemlja, Vatra, Voda, Vazduh ( Etar),  i Ta Rei dinamična vibracija .Na jeziku Laena Ta znači turbulentna a Rei energija.

3. Dvanaest glavnih fizičkih organa koji podržavaju ljudski organizam i 12  meridijana od 12 organa kroz koje energija protiče u našem telu.

4. Sedam čakri, energetskih centara, koje povezuju fizičko i astralno telo.

5. 26 glavih vorteksa, glavnih akupresurnih tačaka, lokalizovanih duž 12 meridijana organskih sistema koji povezuju svih 6 principa.

6. Šest primordijalnih, prvobitnih, ljudskih Imprinta (Asura) koji su deo ljudske evolucije, a to su strah, anksioznost, agresija, tuga, laži i depresija .

 

Nakon predavanja razumećete kako se svi od ovih šest pincipa  međusobno prepliću i njihovu medjusobnu korelaciju, tako da  ako ne postoji balans samo na jednom nivou ne može se očekivati kompletno isceljenje.

Kada Ta Rei energija ne protiče slobodno razvijaju se blokade. Naučićete kako da identifikujete problem i na koji način da povratite  balans u svih 12  meridiana organ kanalima.

U Vivekanandinom Reatreat  Centru  u Stone Ridge N.Y, pored koga  živi Liljana Milosavljevć koja je našla beleške Vivekanande koje govore o njegovom prijateljstvu sa Nikolom Teslom. Iz tih dopisa vrlo je jasno da je Tesla  proučavao Sankhya i da je bio upoznat sa Drevnim tehnikama vibracionalnog isceljenja.

Tesla je celog svog života tvrdio da  čovečanstvo ne može da napravi velike korake napred  kada se nauka, filozofija, duhovnost religija i umetnost ujedine i počnu da slede  zajedničku  stazu.

I evo nas danas zajedno pod jednim istim krovom, jednoglasno ujedinjeni kroz nauku, filozofiju, medicinu, duhovnost  i umetnost. I što se tiče umetnosti mi podrazumevamo to  šta su Tesla  i Gete zvali   “Art of Concious Living”.

I kao Penelopina nikada završena tapiserija, svako od nas tka malo po malo svaki dan svoju beskrajnu ličnu životnu priču.  Svaki novi kocept, nove ideje i znanje šire nove vidike, i mi se nadamo da će ova konferencija  dati neke odgovore i malo više osvetliti vaše unutrasnje duhovno traganje.

Za više detalja u vezi seminara Tesla Rei i Umetnosti Isceljivanja pročitajte članak koji sledi.

 Održaće se konferenciju u Beogradu 23.maja u 18 časova

Na konferenciji će se  govoriti o sledećim temama: 

  1. Ljiljana Milosavljevic predstaviće Tesla Rei metodu i Drevnu Umetnost Vibracionog Isceljivanja
  2. Inženjer Čedomir Mraz predstaviće novi energetski aparat TeslaRei zasnovan na šest vibracionih nivoa
  3. Profesor dr. med. Vuk Stambolić – Vibraciona medicina
  4. Profesor dr. Velimir Abramović – o Teslinim patentima medicinskih aparata

 

Molimo da se prijavite za konferenciju do 10 maja – ulaz besplatan – kako bi se na vreme obezbedio adekvatan prostor za sve zainteresovane.

 

Prijavite se na:

email:  milica@famreiacademy.com    Tel:  +381 63 199 0693

Milica Lalović-Božić:    www.famreiacademy.rs

email:  ib.mraz@web.de   Tel: +381 63 284 883

Čedomir Mraz:  www.tmi.rs

www.ibmraz.com

Za  USA,  Ljiljana Milosavljević:    www.famreiacademy.com

email:   ljiljana@famreiacademy.com     Tel:  +1 215 669 8657

 

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

One Response do “NAJAVA KONFERENCIJE „TESLA REI 2018“”

  1. Kristijan says:

    Gdje su dokazi da je netko izlecen?

    Pokazite ih

Ostavite komentar