BOSANSKE PIRAMIDE I MATRICE VREME-PROSTORA

Ove 2012. godine na Bosansku piramidu Sunca došlo je volontera iz 52 zemlje da pomogne ovaj fascinantni projekat otkrivanja  i istraživanja piramida u Visokom, u Bosni i Hercegovini. Do sada je otkopano čitavih 840 m zrakastog spleta podzemnih tunela, a do piramide Sunca ih ima ukupno 2, 5km. Šta li će se tek otkriti kada se dodje do same piramide ? Samo ove godine došlo je 35.000 posetilaca da poseti i i na neki način pomogne ovaj projekat svetskog karaktera. Kopanje otkriva dve civilizacije, dva « plana »: onih koji su gradili i onih koji su sve to u jednom trenutku zatrpali. Prva civilizacija stara oko 12.000 godina, druga oko 5.000 godina.

Prema izračunavanju drevnih Maja, tih neprevaziđenih inžinjera vremena koji su živeli u Centralnoj Americi, prva vremenska odrednica se poklapa sa nestankom civilizacije Atlantide, a druga, sa početkom istorijskog ciklusa pre oko 5.200 godina, tačnije od 13. avgusta 3.113 godine do 21. 12. 2012.

 

 

Prema Zakonu vremena otkrivenom od strane Hose Argueljesa, doktora istorije umetnosti i etike, vizionara, istraživača matematičkih kodova i matematike Maja, osnivača Instituta za galaktička istraživanja i Fondacije za Zakon vremena ili kako je to divno sažela Stefani Saut pisac njegove biografije, “galaktički genije, kosmički vizionar, planetarni umetnik i glasnik Duha”,   pre oko 5.000 godina je počelo vreme zaborava naše multidimenzionalne prirode. To je bilo vreme odvajanje od prvobitnog božanskog plana i početak eksperimenta slobodne volje. Početak zatvaranja u vestačko mehaničko vreme, gustinu treće dimenzije za koju se istinito svelo jedino na ono što se može detektovati fizičkim čulima.

Izgleda da je civilizacija koja je zatvorila tunele znala je da oni skrivaju nešto dragoceno što ne bismo mogli da razumemo …do sada. Tuneli su otkriveni 7 godina pre kraja ciklusa, 7 godina pre ulaska u novi eon svesnosti. (sedam je jedan od najznačajnih brojeva matematike vremena).

Na neki način, ovaj datum bi se mogao uporediti sa skrivenom grobnicom Pakal Votana koja je otkrivena 1952 godine, tačno 1260 godina od kada je grobnica osveštena  692., odnosno tačno 1320 godina pre kraja ciklusa. Ovi datumi kriju u sebi  kodove veštačke vremenske frekvencije 12:60 na kojoj je bio zasnovan istorijski ciklus, kao i vremensku frekvenciju galaktičkog vremena 13:20 u koje upravo ulazimo. Skriveni broj ove frekvencije je 7, razlika između 13 i 20. Od 13 galaktičkih tonova predstavljenih našim glavnim zglobovima, 7. se nalazi tačno na sredini, naš kičmeni stub (naše telo čuva znanje o prirodnom vremenu!) .

Grobnica Pakal Votana je bila jedna vrsta terme, budistički termin kojim se označava “skriveno blago”, znanje koje jedna civilizacija ostavlja drugoj znajući u kom trenutku i ko će je otkriti. Onaj koji otkriva termu čitavo znanje u stvari nosi u sebi, dok samo „skriveno blago“ima ulogu okidača kako bi znanje došlo u nivo svesnog. Terton grobnice Pakal Votana bio je dr Hose Argueljes, a na neki način dr Semir Osmanagic je terton piramida u Bosni. Te piramide uvek su bile tu, gledali smo ih, ali ih nismo videli, osim jednog čoveka. Neobično je kako piramide imaju sličnu sudbinu većine nas koji smo na neki način most  sa novom erom: ljudi nas poznaju, ali nas ipak ne vide i ne prihvataju onakvima kakvi zaista jesmo.

Srećom, “sve je savršenom redu”, kako ovaj zaborav i san koji smo prosanjali čitavih 5.200 godina, tako i sadašnji pomak našeg uma ka noosferi, mentalnom omotaču Zemlje, našem kolektivnom nesvesnom koje prelazi u svesno.

Upravo je grupa kineskih kinova sa Tajvana obišla Piramide, grupa malih tertončića upoznatih sa  Začaranim snom i Zakonom vremena, a nekolicina i sa Synhronotronom. Njihov dolazak u Bosnu proističe iz žeđi za ponovnim povezivanjem sa energijom svetih mesta širom planete. Zar njihovo interesovanje  za piramide u Bosni nije još jedan dokaz da čitava mreža svetih mesta ne pripada narodu koji tamo živi, već čitavom svetu? Mi zaboravljamo da reč SVET nije množina, već jednina, jer svet je zaista JEDAN.

U potrazi za svrhom ovog puta koje je na neki čudan način počinjao da se preobražava u hodočašće, otkrivamo da sveta mesta ne povezuju samo sve nas tragaoce za istinom koja prevazilazi fizička čula, već da su sva ta mesta povezana jednim planom, jednom matematikom. Ovu apsolutno zadivljujuću informaciju dobijamo od jednog istraživača po imenu Karl Munk koji je na bazi “sramotno jednostavne matematike” otkrio da geometrija mesta otkriva njegovu tačnu poziciju na planeti Zemlji izraženu stepenima, minutima i sekundama.

Koristeći matematiku baze 360°, brojeve pi, fi,  Fibonačijev niz i radijane, Munk otkriva da je 83.000 svetih mesta na Zemlji, prvenstveno piramida, hramova, mesta sa specifičnom geometrijskom formom kao na primer Stounhendž ili linije Naske, zasnovano na istom principu. To ga vodi do zaključka da postoji jedan plan kao rezultat jednog uma, jedne napredne civilizacije u kontaktu sa jedinstvenim mentalnim poljem. Sve ima svoje sopstveno precizno mesto i svoju preciznu svrhu kao deo JEDNOG SISTEMA.

 

Drunvalo Melkisedek (pseudonim Bernar Perona, kreatora meditacije Mer-Ka-Ba) smatra da je to bio plan u cilju povratka na nivo svesnosti na kome smo nekada bili u doba pre potopa Atlantide. Ova mreža svetih mesta bila je neophodna zarad menjanja unutrašnjeg energetskog toka zemlje. Karl Munk zaključuje da je istorija kojoj su nas do sada podučavali potpuno pogrešna. I, začudo, nije jedini koji razmišlja na takav način: Hose Argueljes i Stefani Saut nam ostavljaju u nasleđe sedam tomova “Kosmičke istorije”, a Semir Osmanagić “Alternativnu historiju”.

Da li je svet spreman da počne da ispisuje stranice nove istorije prihvatanjem novog Sinhronara 13 luna, 28 dana, prihvatanjem postojanja piramida usred Bosne i Srbije (planina Rtanj se takođe smatra piramidom), celokupne mreže svetih mesta i još toliko toga otkrivenog u toliko različitih oblasti, što pomera granice našeg uma, naše svesnosti? Da li iko može da zaustavi buđenje koje se odigrava u savršeno vreme, na samom kraju ciklusa istorije?

Katarina, Oluja 1, donosi znanje Zakona vremena iz Čilea na teritoriju bivše Jugoslavije, jedna od prvih koji ga prihvataju u Srbiji (preko Cice, Nebeski Šetač 3) Mira, Ljudsko biće 8, uči Anu, Vetar 10 koja u Kini i na Tajvanu podučava Kineze koji otkrivaju Maje, a zatim sve tri zajedno dočekujemo Tajvance na bosanskoj Piramidi Sunca sa bogatim programom zasnovanim na Synchronotronu i Ćigongu. Kakve su to staze svetlosti koje prelaze svi ti kinovi (oni koji se identifikuju sa svojim galaktičkim identitetima u vidu Solarnog pečata i Galaktičkog tona Colkina) sa jednog na drugi kraj planete ushićeno šireći znanje i osećajući kako svetlost protiče svakom ćelijom njihovog bića!!!

Vođeni Dr Semirom Osmanagićem, Seme 4, ekspertom na temu piramida, čovekom koji je dao hrabru hipotezu da u centru Evrope postoji najviša (220m) piramida sveta , grupa je dobila direktne informacije i primila duh ovog velikog otkrića!  Osim različitih vidova meditacija, uključujući i meditaciju Mosta duge i ceremonija na zelenim površinama piramida i njihovih podzemnih tunela, program je uključivao Molitvu u sedam galaktičkih pravaca, dnevne sinhronizacije i aktivacije svetlosnih tačaka baziranih na radu sa vremenskim matricama Synchronotrona i to sa akupunkturnim iglicama ili metodom kolorpunktura, aktivaciju arhetipskog Galaktičkog Drva života i znanja Hunab Ku 21, isceljujuće zvuke solarnih mantri, sađenje kristala i semenki kukuruza (sa oltara Votanove godišnjice na Kristalnog Čarobnjaka) na vrhu Piramide Sunca, energetski rad sa tibetanskim i kristalnim posudama, gongom i bubnjevima.

Zahvaljujući predanom radu Galaktičkog Ljudskog Bića, svaki član grupe je dobio svoje Synchronotron informacije , a Planetarni Vetar nas je inicirao u Ćigong, tu drevnu kinesku disciplinu i umetnost održavanja dobrog zdravlja i ravnoteže putem usklađivanja daha, fizičke aktivnosti i svesnosti. Mario, Kristalno Ogledalo, došao je iz Zagreba, Hrvatske, da bi napravio moćni most između Sinhronara 13 Luna i šamanskog rada. Grupa je takođe obišla dobro poznata turistička mesta Sarajeva i Mostara, Međugorje i nekoliko drvenih manastira različitih religija.

Kakav to skriveni plan sprovodimo nagrađivani radošću, ljubavlju, putevima koji nam se ukrštaju dok se istovremeno toliki novi otvaraju? Psiholog, agronom, doktor? Nebitno! Hrišćani, budisti ili sufisti? Nebitno!Bele ili žute rase? Nebitno! Sredovečne, mlade? Nebitno! Ovaj talas buđenja zapljuskuje bez razlike, i iz njega  izranjamo izmenjeni iako ne shvatajući u potpunosti šta se zapravo dešava, i to sve ubrzanije. Proročanstvo se ostvaruje, pred nama se rađa novi svet. Neslućena snaga i unutrašnji motor se ne gasi! Idemo dalje dok veo nastavlja da se diže.

Vraćajući se na neverovatno otkriće Karla Munka nalazimo da su sve latitude računate ne od Griniča, već od Piramide u Gizi, kao 0° tačke i centra celokupne kopnene mase sveta. I gle, prema Zakonu vemena, znanju dobijenog od Galaktičkih Maja, mreža Psi banke, odnosno mehanizam mozga Noosfere (noo-um, sfera-lopta) počinje od te iste latitude. Psi Banka ili Akaša, predstavljena je sa 8 matrica Colkina, Harmonijskog modula ili Svetog Kalendara Maja, koje obmotavaju Zemlju počevši tačno od Gize, 0° stepena. Svaka ploča na svakih 90° i na obe hemisfere, sastavljena je od 2 Colkina, odnosno od 260×2= ukupno 520 jedinica. Prema tome, Psi Banku , celokupnu memoriju planete, čine ukupno 4 ploče sa 520 jedinica (520 x4 = 2080).

 

Sveti Kalendar Maja ili Colkin predstavlja harmonijsku matricu sa 20 solarnih pečata i 13 galaktičkih tonova. Colkin je fraktalna mera radijalnog vremena, savršen ciklus univerzalne frekvencije sinhronizacije13:20.

 

 

Prema Zakonu vremena, broj prostora je 12, dok je broj vremena 13. Kocka ima 6 unutrašnjih i 6 spoljnih stranica, dok je 13. tačka u sredini – stranice pripadaju trećoj dimenziji prostora, dok središnja,  nevidljiva tačka, koja predstavlja broj 13, pripada četvrtoj dimenziji vremena 13:20.

S druge strane, Zakon vremena kodira četvorodimenzionalnu Zemlju sa 20 bioregiona gde svaki bioregion vibrira frekvencijom jednog solarnog pečata, a kako su analogni parovi pečata  povezani sa jednom planetom tako su  po dva bioregiona naše Zemlje kodirana jednom planetom. Takozvani Holon Planete je znači četvorodimenzionalna rešetka Zemlje koja se nalazi preko trodimenzionalne.

 

U svojoj studiji Munk koristi i drevno pismo gematriju, gde svako slovo označava i broj. Na primer, broj 144 znači svetlost, a 288 duplu svetlost ili nebesko kraljevstvo. Interesantno je da je cela Keopsova piramida bila pokrivena sa 144.000 belih granitnih ispoliranih i blistavih kamenova koji su činili da se piramida vidi sa ogromne udaljenosti  te su je zvali “Svetlost” ili “Ta Khut”. Broj 144.000 u Bibliji označava broj Hristovih sledbenika, broj izabranih. Ukupan broj nadisa, eteričkih kanala (meridijana) kojima protiče prana (svetlost, život) je 144, 72 sa svake strane tela. Prema Dugom računu,  jednom od kalendara Maja (od ukupno 17)  svaki period od 13 baktuna ima 144.000 dana, a svih 13 baktuna obeležavaju trajanje naše istorije od 5.200 godina. Da li je zaista sve ovo samo puka slučajnost?

I još nešto! Isti broj označava vrednost harmonike za brzinu svetlosti: 144.000 arcs per grid second ili lukova u sekundi koordinatnog sistema (E= mc²). 288 (144×2) = 2c gde je c brzina svetlosnog harmonika (E= mc²). U cilju razjašnjenja pojmova prema Britannica World Standard Dictionary harmonija je stanje reda, delova celine jednih spram drugih, a harmonik se karakteriše ili pripada harmoniji. Zakon vremena označava vrednost svetlosnog harmonika svakog pola sa 144, dok je shodno tome, 144 x2=288 dvostruki svetlosni harmonik  izražen prorokovanim Mostom Duge oko Zemlje. Ta svetlost je povezana sa Aurorom Borealis i Australis,  Severnom i  Južnom svetlošću  koje se pojavljuju kada solarni vetrovi  i oluje i solarna koronarna masa pogode zemljinu magnetosferu.

Drugim rečima, 288 je harmonija Zemljine svetlosti u vidu Mosta Duge oko polova apsolutno baziranog na naučnim činjenicama dok  istovremeno  predstavlja i prorokovanu viziju velikog broja starosedelačkih naroda širom sveta. Meditacija Mosta Duge predstavlja jednu od najmoćnijih i ujedinjujućih meditacija koju čovečanstvo može da praktukuje sada na kraju ciklusa, jer ona harmonizuje, uravnotežuje magnetske polove i osnažuje elektromagnetsko polje Zemlje i svakog od nas.

 

20 Tabli vremena je bio-telpatski program poslednjih 16 godina (1997-2013) koji koristi 64 heksagrama Ji Đinga u potpuno novu vremensku matricu 13:20. Ovo  Argueljesovo otkriće je  program ispravke genetske greške čovečanstva koja se ogleda u našoj potpunoj nepovezanosti sa prirodom, našim unutrašnjim bićem i multidimenzionalnošću življenja. Ovaj program nam daje uvid u fascinantno preklapanje svetog kalendara Colkina, 64 kodona DNK,  drevne kineske knjige mudrosti Ji Đing, kao i Psi Banke, meditativnog programa aktivacije latentnih kodona DNK i Meditacije Mosta duge.

Koliko je matrica prostora  koju otkriva Munk povezana sa matricom vremena,  zaključujemo na osnovu matrica vremena, poslednjem Argueljesovom otkriću, Synchronotronu,  skupu zakona i informacija koje definišu sinhronicitet. Celokupan Zakon vremena je deo Synchronotrona koji predstavlja  sistem i metod intergalaktičke telepatske komunikacije zasnovane na matematici i matricama putem kojih dobijamo telepatske informacije. U višim dimenzijama, telepatski jezik je jezik brojeva jer svaki broj je telepatska frekvencija.

Magiju brojeva Argueljes je već istakao u svojoj studiji,  Dinamika vremena; Evolucija vremena kao svesnost, te u 19. poglavlju, u 13. pasusu možemo da pročitamo: “Sve je broj. Bog je broj. Bog je u svemu” ili kako je to Pitagora sročio: “Brojevi su jezik Univerzuma”.

 

 

I poslednje iznenađenje! Sve ove matrice mogu se prikazati u vidu piramida, energetskih generatora Zemlje! Na internacionalnom skupu Synchronotron 2011. godine u Tepiku, Meksiko, organizatorski i obrazovni tim kinova, kao i predstavnici Instituta za Galaktička istraživanja Fondacije za Zakon vremena, pokazuju ove matrice u formi piramida.

 

 

 

“U centru se nalazio kompjuter. (Hose) je telepatski ukazao da je ovaj kompjuter vrsta kontrolne ploče povezane sa glavnom kontrolnom pločom u centru Zemlje. Kazao mi je da centar Zemlje isijava svetlosne zrake informacija koje nas povezuju sa svim piramidalnim strukturama planete. Shvatila sam da su piramide odaje interplanetarnog regenerisanja. Takođe mi je rekao nešto o piramidama kao ugradjenim elementima matrice specifične strukture koje se mogu razumeti preko matrice kocke 441(21×21).”

U Knjizi o vremeprostoru, jednoj od sedam knjiga Kosmičke istorije, Argueljes tvrdi da je vremeprostor medijum koji postoji da bi se organizovao inteligentni život i forme. “Mi u stvari napuštamo određeno vremeprostor i ulazimo u novo – to je kvantni skok, skok uma. Na ovoj tački sve dolazi do nulte tačke i odigrava se kosmička pauza kad se rastvara prethodni hologram, da bi se odmah zatim utisnuo novi hologram(projekcija novog koncepta integrisanog vremena i prostora) vremeprostora. Mi pravimo skok u novu  evolutivnu fazu – Noosferu ili Drugo stvaranje. Ako smo budni i sinhronizovani, realizovaćemo našu božansku prirodu.“ Hose Argueljes

Beskrajno zahvalna Hunab Kuu, Valum Votanu i Crvenoj Kraljici, svakom članu ove predivne i jedinstvene grupe, organizatoru na Tajvanu, izuzetno dragoj Rafiki, Lunarnom Orlu, sufi, sanjasin, moćnom duhovnom vodiču koji organizuje ogromni skup gde će se raditi Meditacija Duge u Tajpeju za zatvaranje ciklusa i, naravno, Ani za odličnu organizaciju!

Na kraju ovog neverovatnog puta koji se odigrao najvećim delom tokom vala Semena, kin 144, oproštajni pozdrav osnovne grupe od 16 Ratnika Duge bio je: vidimo se na leto na avanturi volonterskog kopanja tunela piramide, sa već aktiviranim svetlosnim tačkama!!!”

Katarina, Plava Magnetska Oluja

Član Mreže Planetarne Umetnosti Svetskog mirovnog pokreta za promenu na Kalendar 13 luna, 28 dana

Godina Plave Rezonantne Oluje

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

3 Responses do “BOSANSKE PIRAMIDE I MATRICE VREME-PROSTORA”

  1. misike каже:

    Zahvalni smo za ovaj izuzetan poklon. I mi smo 2010 bili u
    Visokom gosti Dr.Semira Osmanagica na piramidama. Po nasem
    saznanju na Zeleni dan su se vratili nasi pra-pra-pra pretci
    tu iz sazvezdja Plejada sa Alkiona. Puno nam ovo znaci za od-
    lazak na Radan planinu iduce godine u maju. Ocekujemo nase
    pra-pra-pra predke sa Arkturusa u dupljama ovog svetog mesta.
    Mayanci su uvek bili i ostace verni prirodi, Majci zemlji i
    onoga sto je zaista dobro za sve nas, bez obzira u kojim sve
    oblicima i uslovima delujemo dalje.
    Puno Vas sve volim i tako osecam da u ovome delim opredeljenje
    svih mayanaca iz Velikog Beckereka – Zrenjanina.
    misi

  2. Anonimno - * Dezorjentisana * каже:

    * Krv Isusa Hrista Sina Božijeg čisti nas od svakoga greha * Slovo ubija,Duh oživljava *

  3. Drago Bjelica каже:

    Spoznaje o manifestaciji stvaranju i rastvaranju danas su otkrivene i ne treba se služiti metaforama iz legendi.Stvaranje moze da se pojavi samo u kompezovanom prostoru Kosmosa. Kosmos
    se kompenzuje iz neispoljenh potepotencijala svesti i reagovanja i njemu suprotstavljenog potencijala svemirske inercije. U kosmosu se prvo kompenzuje Apsolutna svest kokja je zakon stvaranja i ispoljavanja u Kosmosu, galaksijama, vasionam,plamnetama i ljudima. U kosmosu stvaranje se odvija sinergetski na holografskim princima. (sve stvoreno se uključuje u stvaranje svega što se stvara. Svo stvaranje se odvija kroz automatski samostvaranje na principima perpetummobila.Kada se završi kompletna involucija i evolucija u kosmosu izjednačuju se naponi volje i sve što je stvoreno u kosmosu ulazi u antikosmičke procese rastvaranja u u dva početna suprotstavljena i neispoljena potencijala, da bi se opet mogao ciklički otpočet proces kosmičkog stvaranja
    Stvaranje i ispoljavanje u kosmosu je višedimenziomalno i počinji sa kretanjem i zato je sve stvoreno u kosmosu virtuelni i rezultat umova i svesti koji su kakođe virtueli i služe kao oblici svesti u raznim dimenzijama postojanja. Dimenzije vremena i prostora su virtuelne dimenzije kao konstruktivne dimenzijekoje omogučuju kretanje svesi i umova iz sadašnjostiu prošlost i budučnostć
    Humana vrsta je stvorena da iskusi sve mogunosti iskušavanja u objektivnoj svesti postojanja sticanju svesti o sebi i kosmičkoj svesti do jedinstva sa apsolutnom svesti.
    EMIRE ako si angažovan na ovome sajtu, pošto se i ti baviš duhovnim razvojem ti češ moči da razumiješ i ovo pisanje i ovaj moj sajt i ako da studiozno čitaš možeš doči do spoznaje istine u svom postojanju od početka do sada. pozdrav Drago Bjlica

Ostavite komentar