OSMANAGIĆ NA NASLOVNICI “OM TIMES MAGAZINE”

SemirPronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić izašao je na naslovnici američkog časopisa “OM Times Magazine” koji je jedna od vodećih svjetskih on-line publikacija u oblasti zdravog življenja, duhovnog razvoja i pozitivnog pristupa životu. Ovaj časopis predstavlja filantropsku organizaciju koja svoj profit uplaćuje u humanitarne svrhe širom svijeta.
U broju od januara 2017. nalazi se i intervju s Osmanagićem na deset stranica kojeg je vodila poznata TV i radio voditeljka Sandie Sedgbeer koja je intervjuirala najpoznatije naučnike, duhovne vođe, istraživače i pronalazače iz svijeta.

Ona je Osmanagića publici predstavila kao jednog od “najuglednijih svjetskih stručnjaka za piramide”, koji je istraživao ovaj fenomen širom Planete, od Kine Mauricijusa i Kanarskih Otoka, do Bolivije, Meksika, Egipta, Hondurasa, Guatemale, Perua i drugih zemalja, da bi “2005. godine otkrio prve piramide na europskom tlu”.
Sandie je posjetila Bosansku dolinu piramida u ljeto 2016. i ističe da je najbolji način da se energija piramida pošalje u svijet ono kako je to urađeno u Visokom na dan ljetnog solsticija: poruke ljubavi i mira koje su dolazile od gostiju sa šest kontinenata. Ističe da je “to u suprotnosti od onoga što radi dr. Zahi Hawass u Egiptu”, koji je predvodnik elitističke nauke. Ona je posebnu pažnju posvetila i Osmanagićevoj pozitivnoj tursitičkoj promociji BiH kroz ovaj projekt.
Na kraju intervjua Sandie Sadgbeer se zahvalila dr. Osmanagiću na “apsolutno fascinantnom intervjuu”, a uredništvo magazina istaklo je da je imalo čast da na naslovnicu postavi pronalazača bosanskih piramida.

Službena stranica Fondacije: www.piramidasunca.ba
Službena stranica osnivača Fondacije: www.semirosmanagic.comTuneli i piramide su otvoreni za posjete svaki dan od 8 sati do zalaska sunca. Informacije za organizirane grupe:incoming@piramidasunca.ba. Na lokaciji “Ravne 2” nije dozvoljeno konzumiranje alkohola.

Fondacija se bavi naučno-arheološkim istraživanjima i ne daje nikakve zdravstvene garancije.

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

Ostavite komentar