‘Uncategorized’

Otišli ste gospodo predaleko u oduzimanju naših prava i sloboda

“Otišli ste gospodo predaleko u oduzimanju naših prava i sloboda, te vam poručujemo – okupljamo se i sve nas je više. Kad Hrvati puknu, sve će se tresti.”” Prof. Ivan Lovrinović Date: Sunday, July 18, 2021 1:02 AM +03:00 OBAVEZNO POGLEDAJTE I DIJELITE DALJE Podelite članak:

BAHUS-7 ACTIVE LIVE ENERGY

Nov aparat BAHUS-7 koji delovanjem  specifičnim elektromagnetnim i skalarnim specifičnim  stimuliše aktiviranje pozitivnih procesa kojim se  poboljšava kvalitet namirnica i vina.  Tokom prvih ispitivanja pokazalo se da se već za 10 minuta primećuje pozitivna promena. Frekventni opseg preuzet je iz naučnih otkrića posvećenim regeneraciji gena i povećanju energetskog stanja. Podelite članak:

SVE SAMO “SLUČAJNOST”

Prema izvoru https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/pokolj-cjepivima-3-dio.html su jako uznemirujuće vesti:  „Nakon vakcine: broj smrtnih slučajeva u staračkim domovima je eksplodirao“ To je podkrepljeno i sledećim grafičkim prikazom prema izvoru: https://unser-mitteleuropa.com/62329-2/ Podelite članak:

VAKCINISANJE NIJE OBAVEZNO

VEĆE EVROPE, Rezolucija Autor: Parlamentarna skupština: Skupštinska rasprava 27. januara 2021. (5. zasedanje) (vidi dokument 15212, izveštaj Odbora za socijalna pitanja, zdravlje i održivi razvoj, izveštava: gđa Jennifer De Temmerman). Tekst usvojila Skupština 27. januara 2021. (5. sednica). Rezolucija 2361 (2021)7.3.1. osigurati da su građani informirani da vakcinisanje NIJE obavezno i ​​da nitko ne vrši […]

Globalni genetski eksperiment na ljudima

Rizična tehnologija mRNA vakcine: Još u junu 2020 god. bilo je u trci već 140 vakcina protiv SARS-Cov-2 . Finansijski podsticaj EU  farmaciji od 7,4 milijarde trebalo je da podstakne da se virus „jednom za sva vremena pobedi“. Najveće nade se polažu u mRNA vakcinu, ali šta ta dugo priželjkivana materija čini u našem telu, […]

DA LI SVET POGADJA EPIDEMIJA ILI SINDEMIJA

SOCIJALNO EKONOMSKA UGROŽENOST I KAKO SE BORITI   o Kako gledate na  koronu? o Da li uopšte imamo dovoljno inoformacija da bismo mogli da donesemo bilo kakav zaključak o suštini virusa, eventualnoj pozadini? o Da li se bojite covida? o Kako vidite svet za 10 godina u svetlu virusa? o Da li imate savete šta […]

Naučno ispravne i izuzetno korisne informacije o KOVIDU-19

Ako svakodnevno pijete 2/3 čaše vode sa belim lukom , tada on odmah ulazi u tanko crevo i počinje da ubija KOVID -19, odmah !!! VRLO JE VAŽNO DA SVI ZNAJU SVE !!! JER, OVO JE VELIKA I ZANIMLjIVA VEST !!! Podelite članak:

TESLA-FIT – ACTIVE LIVE ENERGY

NIKOLA TESLA JE PRVI UOČIO BLAGOTVORNO DEJSTVO  ELEKTRICITETA NA ZDRAVLJE  I SKRENUO  LEKARIMA PAŽNJU  NA ISCELJITELJSKU MOĆ ELEKTROMAGNETNIH ZRAČENJA  U medicini budućnosti će se o tome raditi da se deluje na energetske vibracije u telu“ –  Prof. Dr. William Tiller dobitnik Nobelove nagrade, kvantni fizičar sa Stenford Univerziteta Podelite članak:

5G & Coronavirus – Pandorina kutija je otvorena

„Grip je neurološka bolest koja može zahvatiti gotovo svaki organ, sa ili bez respiratornih problema. To je prouzrokovano električnom energijom radiotalasa. ” – tvrdi Arthur Robert Firstenberg „Prvi talas pandemije korone bio je popraćen velikim širenjem 5G zemaljskih radiodifuznih stanica, od kojih svaka ima ograničen geografski domet, ali ako uskoro hiljade 5G satelita krene u […]

Misao svetlost i sudbina – stari tekst ali aktuelan…

Neurotične fantazije o mračnoj budućnosti u glavi neintegrisanih pojedinaca ne samo da su realne već se doživljavaju kao materijalno stvarne, kao da se zaista događaju i doživljavaju ovde i sada, produbljujući strah i očaj nemoći uticaja pojedinca na budućnost. Podelite članak: