Promocija „kroz PROSTOR-VREME“

Poštovani čitaoci,

Napokon smo u sred 2012. godine, umesto  katastrofe svedoci smo čudesnih proboja čovekovog duha i  sveta nauke koja se otvara za nove dimenzije i spaja krug sa prastarim znanjima čovečanstva.

Čudesno doba u kome imamo sreću da živimo iznelo je na svetlo neverovatne mogućnosti primene ideja Nikole Tesle i početka jedne  nove budućnosti.

Velike ideje iz prošlosti pokazale su aktuelnost. Pitagora, mistik sa Samosa uzbuđuje svojom univerzalnošću,  snaga molitve je objašnjena kvantnom fizikom dok je  smrt samo transformacija i novi početak.

To su teme kojima se bavi „kroz PROSTOR-VREME“ u 12. i 13. broju.  Uredništvo časopisa „kroz PROSTOR-VREME“  vas poziva da u četvrtak, 7. juna u 19 časova u „Tribinskoj sali“ na prvom spratu Doma Omladine, Makedonska 22, prisustvujete prezentaciji najnovijih izdanja.

Rado ćemo saslušati vaša mišljenja i komentare dosadašnjih sadržaja, kao i predloge i sugestije za buduće teme, pri čemu i sami možete aktivno učestvovati u njihovom kreiranju kao autori priloga koje ćemo rado objaviti.

Uz prezentaciju novog izdanja časopisa je predvidjena i prezentacija Generatora Teslinih skalarnih talasa pronalazača inženjera Gorana Marjanovića načinjenog po identičnim principima po kojima je Nikola Tesla konstruisao svoj „Uveličavajući Predajnik“ u Kolorado Springsu. Dosadašnja testiranja su pokazala da ovaj uredjaj generiše stojeći talas skalarne prirode i emituje vrlo specifičnu formu energetskog zračenja koje ima veoma povoljan uticaj na bio-energetske strukture.

 

Na osnovu izvršenih ispitivanja i naučnih saznanja do kojih se došlo izučavanjem srodnih fenomena, utvrdjeno je da Generator Teslinih Talasa deluje kao neka vrsta „Ambijentalnog bio-energetskog regulatora“, odnosno „Energetskog harmonizatora prostora“. Stručna analiza je pokazala da ovaj uredjaj emituje energiju koja je, vizuelizovana snimanjem u specijalnoj PIP tehnologiji – „zelena po boji“, i koja se – kada je reč o bioenergiji – najčešće povezuje sa isceljujućim zračenjem, energetskim balansom i blagostanjem. Obzirom na to, može se reći da ovaj uredjaj predstavlja „Bioenergetski stimulator za očuvanje i unapređenje zdravlja“.

Jedan od možda najinteresantnijih i najkontroverznijih fenomena uočenih tokom učinjenih eksperimenata je rezidualnost formirane (bio)energetske strukture koju ovaj uredjaj generiše što ga čini vrlo pogodnim i za niz istraživanja u raznim oblastima fizike, posebno nuklearnih i vakumskih, odnosno suptilno-energetskih entiteta, istraživanja superluminalnih efekata, elektromagnetnih, kvantno-gravitacionih i drugih fenomena.

www.kpv.rs

Distribucija www.ibmraz.com

Emajl ib.mraz@web.de

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

One Response do “Promocija „kroz PROSTOR-VREME“”

  1. igor каже:

    Mnogi pričaju da je vrijeme buđenja i velikog duhovnog napretka iako za takvu tvrdnju nema nikakvog temelja.

Ostavite komentar