VIBRACIJE I ZLATNI PRESEK: V1-ORION

Prof. dr. Velimir Abramović:  Finotvorno polje koje se uspostavlja našim aparatom V1-ORION idealno sinhronizuje (po zlatnom preseku) našu individualnu prostorno-vremensku strukturu, a to su elementarne mase atoma i molekula i jonske struje nervnog sistema sa finotvarnim poljima našeg Sunčevog sistema i galaktičkim formacijama Mlečnog puta.

Suštinski olakšava rad šeste čakre (Trećeg oka – Epifize) koja otklanja loš protok i blokadu energija, odnosno oslobadja nas samoživosti, težnje ka moći, neodgovornosti, strahova, osjećaja besmisla, duhovne zbunjenosti i nestabilnih misli.

Ojačava tačku gledišta iz dubokog, podsvesnog dela našeg bića. To je mesto gde su naše istinske motivacije, nivo svesti koji upravlja našim akcijama, zapravo našim svakodnevnim životom.

Na fizičkom nivou pomaže rad šeste čakre u otklanjanju glavobolje, nervnih problema sa vidom, sluhom i opštim slabostima nervnog sistema.

Aparat olakšava meditaciju i NAROČITO – ASTRALNU PROJEKCIJU jer vibrira na višim temporalnim harmonicima Elementarne mase Fi (0,618033…) x  Pi (3,14159…)  I korektivno deluje na prošlost bio-sistema, tj. ispravlja vibratorne greške (disharmonije) koje su se već dogodile u prošlosti. Evo na koji način: pročišćava energetsku DNA informaciju koju naša DNK prenosi na aminokiseline i vraća je u osnovno stanje balansa sa prirodnim okruženjem.

Radi se o tome da  je 90% rada ljudskog mozga autorefleksno preračunavanje  frekvencija  radi  vremenskog uskladjivanja našeg organizma – duše i tela (kao mikrosistema) i finotvarnih polja zvezdanog kosmičkog okruženja (kao makrosistema).

Dejstvo aparata V1-ORION  je takvo da u prvoj fazi  skenira akupunkturne meridijane i čakre, balansira ih a potom povećava energetsko stanje u organitmu.

Zatim u drugoj fazi te vibracije deluje direktno na regeneraciju gena sa frekvencijama koje  biohemičari  koriste kako bi popravili genetski nacrt, na kome se temelji život.

U trećoj fazi se intenzivno deluje na fizičkom nivou te se pomaže rad šeste čakre u otklanjanju glavobolje,  nervnih problema i problema sa vidom, sluhom i opštim slabostima nervnog sistema i uz to se znatno umanjuje efekat negativnih zračenja kao što je zračenje koje deluje kao kontrola misli – „mind control“.

NIKOLA TESLA  je uočio blagotvorno dejstvo elektriciteta na zdravlje i skrenuo LEKARIMA PAŽNJU NA ISCELJITELJSKU moć  ZRAČENJA

        „Ja radim za budućnost…..“ – govorio je Tesla

“U medicini budućnosti će se o tome raditi da se deluje na energetske vibracije u telu“  –Prof. Dr. William Tiller, dobitnik Nobelove nagrade, kvantni fizičar sa Stenford Univerziteta

“U vibracioni kontekst …kao svojevrstan pristup ublažavanju  ljudske  patnje i unapređenju zdravlja ističu se  vibracioni predajnici inženjera Čedomira  Mraza.

…To, pak,  znači da se  podrška vibracionih predajnika ing. Mraza koju, u krajnjoj instanci,  možemo nazvati razvojnom, može iskazivati  u okvirma svih pet nivoa oficijelno definisane zdravstvene zaštite  – od unapoređenja zdravlja do rehabilitacije.” –  Prof. dr. Vuk Stambolović

Informacije Email: ib.mraz@web.de

 

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

10 Responses do “VIBRACIJE I ZLATNI PRESEK: V1-ORION”

 1. Nada каже:

  Gde se mpze kupiti V1-ORION aparat.

  • Dragica Bulatovic каже:

   Postovani,

   interesuje me po kojoj ceni se moze nabaviti doticni aparat. Hvala unapred na odgovoru.

   Srdacan pozdrav
   Dragica Bulatovic

   • mirza каже:

    prof. Abramović je spominjao privjesak koji emituje frekvenciju 7,8 Hz. Na koji način se može nabaviti ?
    kako se može nabaviti aparat V1 – ORION ?

    Hvala !
    Srdačan pozdrav.

  • sladjana каже:

   gde se moze kupiti ili naruciti ovaj uredja, koja je cena I da li postoji obuka za rad sa uredjajem

 2. Biljana каже:

  Molim za odgobor gde se moze kupiti aparar V1 ORION i koja je cena
  S postovanjem
  B Verigic

 3. Nikola Milovic каже:

  Imate obican vibracioni uredjaj, koji grije noge, vibrira dijelove tijela ( ledja, ramena i ostalo po volji), a kosta oko 30 evra. Mozete ga naruciti u Podgorici. A taj VI ORION,nije mogao biti napravljen prije nego su autori tog obrazlozenja shvatili sta su vibracije i kako i na sta se sve primjenjuju. Posebna je zagonetka da se tu upetljao i neki „zlatni presjek“ sa kojim neki misle da mogu nadmasiti i cijeli Duhovni entitet univerzuma i svu njegovu neizmjernu moc.

 4. brankica каже:

  na koji nacin doci do aparata v1 orion i koja je cijena ?
  hvala

 5. Ranko Trivic каже:

  Molim vas da mi javite da li moze da se kupi ovaj uredjaj i kolika je cena igde se nalazite ili broj telefona, pozdrav ua vas Ranko

 6. Goran Pajic каже:

  Gde se moze kupiti i po kojoj ceni. Ima li ordinacija u Bg gde se mogu prijaviti za tretmane.

 7. Dragi каже:

  Gde se moze kupiti aparat v1 orion i koja je cena aparata

Ostavite komentar