SEMINAR “TESLA REI 2018”

Ljiljana Milosavljević  osnivač i Grandmaster učitelj Fam Rei Reiki Akademije održaće u Beogradu seminar Tesla Rei i Umetnost  Vibracionong Isceljenja 26-27 maja 2018 i od 28 do 31 maja 2018.

 

 

 

 

Njena učenja sadrže:

Tesla Rei i Umetnost Vibracionong isceljivanja nivo I i II

Dvokanalni Fam Rei Reiki nivo I – III

Fam Rei Reiki nivo IV-VII sa višim nivoima Tesla Rei i Umetnost Vibracionong Isceljivanja  i 

Ta Rei  Drevne Tibetanske Svešteničke Prakse nivo I- VI

 

Gospodja Ljiljana poseduje urođeno interesovanje o isceljujućim energijama koje je proširivala tokom godina preko  raznih učenja širom sveta stičući znanje od različitih učitelja.

Živela je na tri kontinenta, prošla je  svet tokom svojih studija i rada i govori više  jezika.  Rođena je u istočnoj Srbiji, odrasla  i zavrsila fransuski licej u Maroku, pre  dolaska u Sjedinjene Američke Države gde je učila na Swarthmore Collegu i Harvard Univerzitetu.

Sada živi i radi u New Yorku.

 

KRATAK OPIS SEMINARA TESLA REI I UMETNOST VIBRACIONONG ISCELJIVANJA NIVO I.   

 “ Ukoliko želite da razumete kreaciju Univerzuma i ljudskog tela mislite o energiji, vibraciji  i frequencama. . ” Nikola Tesla

 

Drevna umetnost isceljivanja  koja će biti prikazana zasniva se na starim Tibetianskim praksama, po legendi  nama je predata  od Leana, drevne civilizacije Atlantida.

Koreni ove tehnike nalaze se u veoma drevnim Bon Tibetanskim praksama i Hindu Sankhya ( više of 1000 godina pre Hrista starim skriptama).  Takođe ova praksa se pominje u mnogo starijim Soma Rig vedskim ritualima.  I jos danas ove  tehnike se koriste u mnogim delovima sveta. Tokom istorije one su se menjale, nešto je oduzeto nešto dodato ali koren i duša učenja ostale su verne originalu.

Sustina učenja je da je sve energija, da je sve pokret i da čovek može  povećati svoju  energiju i snagu samo ukoliko razume i nauči kako da upravlja i kontroliše ovu  energetsku moć .

Čovek je sastavni deo večnog kosmičkog plesa, njegova priča istovetna je  priči planete Zemlje pre i posle Velikog Praska.  U skladu sa verovanjima o drevnoj umetnosti vibracioanalnog isceljivanja  kao i u  sefardskom drvetu života,  kreacija planete i kosmosa  se desila na devet različitih vibracionih nivoa.

Svaki od tih nivoa poseduje svoju jedinstvenu, specifičnu skalarno vibracionu frekvencu, koja je jedinstvena  za tu fazu u kojoj  je nastala. Tako po ovom verovanju postoji devet matriksa i svaka predstavlja specifični skalarni vibracioni spektar kreacije.

Prvi, pre velikog praska, koji Steven Hawkins zove  “Infinite Singularity”, beskonačni singularitet  je prvobitni izvor koji je podelio   sebe na muški i ženski aspect samog sebe u hinduizmu se  naziva Šiva i Šakti.  Ta prva tri nivoa su nivoi visokih vibracija astralnih i mentalnih sfera nematerijalizovanog sveta.

Onda  je energija počela da se zgušnjava u tačku “Da’at”( ili  zero point ) i da se materializuje, u šest faza  specifičnih  skalarnih vibracionih  nivoa, reflektiranih u šest dubinskih nivoa formacije našeg tela.  Da’at tačka ili zero point je najviša moguća vibraciona tačka materije i najniža vibraciona tačka duha.

Svaki od ovih šest nivoa kreacije našeg fizičkog tela, svojim specifičnim spektrom vibracija potpuno korespondiraju i slični su  sa šest nivoa vibracionalnih frekvencija aparata Tesla Rei od inžinjera Čedomira Mraza.  Njegovi skalarni generatori su zasnovani  na tehnologiji Nikole Tesle.

Tokom seminara  Tesla Rei generator  će biti  uključivan povremeno, tako da ćete osetiti korist koju korišćenje uređaja donosi  za regeneraciju ćelija i DNK.

Drevna umetnost vibracionog isceljenja je veoma jednostavna za učenje i praktikovanje, ali ima mnogo nivoa i dubina i u suštini je učenje koje traje celog zivota.  Počela sam da ga izučavam pre četrdeset godina i još uvek  svaki dan kako praktikujem nešto novo naučim.

Osnovna filozofija i tehnike se zasnivaju na šest različitih principa :    

1. Šest nivoa skalarnih vibracionalnih spektra, odgovornih za kreiranje planete i fizičkog tela čoveka.

2.  Četiri Elementala  (koji su deo svake fizičke manifestacije) – Zemlja, Vatra, Voda, Vazduh ( Etar),  i Ta Rei dinamična vibracija .Na jeziku Laena Ta znači turbulentna a Rei energija.

3. Dvanaest glavnih fizickih organa koji podrzavaju ljudski organizam i 12  meridijana od 12 organa kroz koje energija protiče u našem telu.

4. Sedam čakri, energetskih centara, koje povezuju fizičko i astralno telo.

5. 26 glavih vorteksa, glavnih akupresurnih tačaka, lokalizovanih duž 12 meridijana organskih sistema koji povezuju svih 6 principa.

6. Šest primordijalnih, prvobitnih, ljudskih imprinta (Asura) koji su deo ljudske evolucije, a to su strah, anksioznost, agresija, tuga, laž i depresija .

 

Tokom seminara naučićete glavne funkcije ovih šest principa i  razumećete njihovu interakciju i kako su utkane u tapiseriju našeg fizičkog tela.

Kada su svih šest principa u harmoniji Ta Rei energija protiče slobodno telom, a kada postoje određene blokade dolazi do disbalansa.

Shodno tome naše učenje razotkriće vam kako da identifikujete blokade, kako da ih otklonite i povratite savršen balans. Omogućićemo vam da naučite potpuno kako da akupresurno, polaganjem vaših ruku na 26 vorteksa delujete na balans energije 12 sistema organa i merdijana. Naučićete kako da pomognete sami sebi, ali isto kako da pomognete drugima.

Na drugom nivou, Tesla Rei i Umetnost Vibracionalnog Isceljivanja, naučićete kako da preko vibracionalnih pulseva na ruci prepoznate 12  razlicitih vibracija, 12 orgna i tako  identificirate  potencijalne probleme. Ovo je dijagnostika mastera I ona ce vam  omoguciti da radite detaljnije  tretmane i da postanete bolji isceljitelji.

Upoznaćete se sa kopletnim vibracionalnim energetskim tokom 12 organa i njihovih 12 meridijalnih kanala, i naučićete kako da pomoću 26 vorteksa uspostavite harmoniju I odklonite bol. Posle drugog nivoa ovaj Master nivo pruža vam mogućnost, ako je to vaš pravac da radite i icseljujete na dubljem nivou.

Nemojte da vas obim ovog učenja obezhrabri. Istina je da je ova tehnika veoma kompleksna I obilna ali važno je da znate da ne morate odmah sve detalje znati napamet. Da bi vam olakšali učenje i praksu spremili smo vam priručnike i tabele.  Materijal koji ćete nakon seminara poneti sa sobom sadrži sva potrebna objašnjenja različitih alogoritama koji se koriste da bi brzo otklonili mogući prisutan bol ili nelagodnost i na taj način vratili balans.

Na primer, moćićete brzo da otklonite bol prouzrokovan različitim vrstama glavobolje, ukočenosti, išijasa, probleme sa vratom, probleme izazvane astmom, popravite funkcije svih organa, na primer jetre ili bubrega i mnoge druge simptome. Sve to radićete jednostavnim  vibracionalnim pritiskom svojih dlanova  ili prstiju na jednu određenu od 26 tačaka na vašem telu ili telu klijenta kom radite. To su samo nekoliko primera ove tehnike.

Kompleksnost učenja ne treba da vas plaši jer ćete imati udžbenik i skice  svih vorteksa i  tokove svih 12 organa.   Praktikujem umetnost isceljivanja godinama i  još sada s vremena na vreme koristim udžbenike,  naročito kad se susrećem sa  delikatnim i komlikovanim slučajevima.

Najvažniji deo  Seminara je inicijacija u Ta Rei Energiju, i otvaranje energetskih kanala dlanovima kao i razumevanje  tehnike i filozofije svih šest principa.  Nakon toga sve je stvar vežbanja , vašeg interesa i ljubavi prema ovoj neverovatnoj isceljujućoj tehnici, kako je ja zovem, umetničkoj veštini.

 

Tesla Rei i Umetnost  Vibracionog Isceljenja  kao seminar sastoji se od dva dela:

  1. Pomoć sebi
  2. Pomoć drugima

 

Seminar koji se održava po prvi put u Srbiji 2018. godine obuhvata prvi nivo i cena mu je promotivnih 180 eura u din. protivvrednosti sa PDV (16 sati obuke i slobodan pristup vežbama).

 

Naredni seminar Drugi nivo Mastera  održaće se na jesen 2018.

 

Nakon završetka seminara dobija se sertifikat  kao potvrda da ste obučeni za rad sa Tesla Rei vibracionalnom energijom.

 

25-5-2018, petak održaćemo uvodno, besplatno Info veče u vezi svih informacija predstojećeg seminara.

 

Prvi nivo održava se u Beograd 26 I 27 maja od 9-18 časova sa jednosatnom pauzom za ručak, kao i 28-31 maja od 17-21 časova.

Možete pohađati bilo koji od dva ponuđena termina i odabrati vreme koje vama više odgovara, vikend ili tokom radne nedelje.

 

Nedelju nakon seminara od 4-8 juna imate priliku da u terminu od 18 do 20 časova besplatno pohađate sve organizovane vežbe i isceljujće sesije, postavljate pitanja i dobijete odgovor na moguće nedoumice. Za vreme seminara i besplatnih skupova takođe ćete moći  da isprobate, osetite i uvidite sve benefite Tesla Rei skalarnog generatora inženjera Mraza, koji direktno utiče na naš DNK kao i na regeneraciju ćelija.

 

U isto vreme imaćete priliku da  upoznate druge ljude koji su kao vi svesno resili da se  razvijaju i koračaju svojom unutrašnjom spiritualnom stazom.

 

Molimo da se prijavite za seminar do 10 maja kako bi se na vreme obezbedio adekvatan prostor za sve zainteresovane.

 

Prijavite se na:

email:  milica@famreiacademy.com    Tel:  +381 63 199 0693

Milica Lalović-Božić:    www.famreiacademy.rs

 

email:  ib.mraz@web.de   Tel: +381 63 284 883

Čedomir Mraz:  www.tmi.rs

www.ibmraz.com 

 

Za  USA,  Ljiljana Milosavljević:    www.famreiacademy.com

email:   ljiljana@famreiacademy.com     Tel:  +1 215 669 8657

 

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

Ostavite komentar