ZLATNO JAJE

Prof. Dr. Velimir Abramović:  Finotvorno polje koje se uspostavlja ovim našim aparatom idealno sinhronizuje (po zlatnom preseku) našu individualnu prostorno-vremensku strukturu, a to su elementarne mase atoma i molekula i jonske struje nervnog sistema sa finotvarnim poljima našeg Sunčevog sistema i galaktičkim formacijama Mlečnog puta.

 

Suštinski olakšava rad šeste čakre (Trećeg oka – Epifize) koja otklanja loš protok i blokadu energija, odnosno oslobadja nas samoživosti, težnje ka moći, neodgovornosti, strahova, osjećaja besmisla, duhovne zbunjenosti i nestabilnih misli.

Ojačava tačku gledišta iz dubokog, podsvesnog dela našeg bića. To je mesto gde su naše istinske motivacije, nivo svesti koji upravlja našim akcijama, zapravo našim svakodnevnim životom.

Na fizičkom nivou pomaže rad šeste čakre u otklanjanju glavobolje, nervnih problema sa vidom, sluhom i opštim slabostima nervnog sistema.

Aparat olakšava meditaciju i NAROČITO – ASTRALNU PROJEKCIJU jer vibrira na višim temporalnim harmonicima Elementarne mase Fi (0,618033…) x  Pi (3,14159…)  I korektivno deluje na prošlost bio-sistema, tj. ispravlja vibratorne greške (disharmonije) koje su se već dogodile u prošlosti. Evo na koji način: pročišćava energetsku DNA informaciju koju naša DNK prenosi na aminokiseline i vraća je u osnovno stanje balansa sa prirodnim okruženjem.

Radi se o tome da  je 90% rada ljudskog mozga autorefleksno preračunavanje  frekvencija  radi  vremenskog uskladjivanja našeg organizma – duše i tela (kao mikrosistema) i finotvarnih polja zvezdanog kosmičkog okruženja (kao makrosistema).

Postojeća štetna elektromagnetska zračenja u prostoru bivaju dobrim delom umanjena  i „prekrivena“ bio-energetskim zračenjem uređaja tako da je smanjen ili sasvim neutralisan štetan uticaj na telo i psihu.

OBZIROM DA SE RADI O BLAGOM DEJSTU OVIH VIBRACIJA U KRUG NA OKO 2-3m PREPORUČUJE SE DA APARAT STOJI NA RADNOM STOLU (ili sa strane radnog mesta) CELO VREME POŠTO STIMULIŠE  KONCENTRACIJU I KREATIVNOST TOKOM RADA I DODATNO SMANJUJE UMOR I ŠTEDI TJ. STIMULIŠE VID

Sve informacije preko E-maila: ib.mraz@web.de

www.tmi.rs

www.ibmraz.com

 

 

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

Ostavite komentar