HELIOS – nov doprinos vibracionoj medicini

HELIOS  Antički Bog  sunca, slavljen je kao bog svetla i očnog vida, bog životne i stvaralačke snage slobode i sreće

Jedinstven skup aparata u jednom uređaju za unapređenje zdravlja pomoću Teslinih skalarnih vibracija.

Kruna višedecenijskog naučno-istraživačkog rada inž. Mraza, gde je integrisan niz aparata koji regenerišu, vitalizuju i obnavljaju ćelije, štite životni prost i osvežavaju biološke sisteme, sve živo ima koristi od ovog uređaja.

Isceljenje i regeneracija se odigrava kako na fizičkom za telesne tegobe, tako i na planu duše,  dejstvo doživljavamo kao blago i prijatno svetlo koje nam daruje toplotu i zaštitu.

Svi isceljujući procesi se prvo odigravaju na finom planu, očituju se u auri, zatim se pokazuju kao emotivno i psihičko olakšanje, mentalna jasnoća i bistrina i konačno i fizičko poboljšanje koje na ovaj način ostaje trajna i postojana pozitivna promena.

HELIOS aparat daje mogućnost primene čak 74 programa efikasnog delovanja specifičnim vibracijama, jednostavnim rukovanjem preko ekrana.

1 – FUNKCIJE PROGRAMI:

 Sledeći programi se jednostavno biraju preko ekrana (podešava trajanje od 10 min. do neprekidno)

 • Harmonizacija organa – preko akupunkturnih meridijana se vrši harmonizacija energetskog stanja organa, balansira a potom povećava energetsko stanje
 • Harmonizacija čakri – energetsko stanje čakri se balansira a potom povećava energetsko stanje
 • Stimulacija čeone čakre – su specifične vibracije koje olakšavaju rad šeste čakre tzv. trećeg oka  koja otklanja loš protok i blokadu energija,glavobolje, nervnih problema, sa vidom, sluhom i opštim slabostima nervnog sistema.Pomaže lakši protok misli, koncentraciju, jasne zvide intuiciju i mogućnost učenja i povezivanja ideja.
 • Stimulacija krunske čakre – deluje u formi prijatnih i blagih talasa  tako da postaju misli čiste i jasne, doprinosi dobrom raspoloženju, oseća se prijatna blaga toplota u celom telu.
 • Miracle frekvencija – regeneracija DNA – frekvencije koje biohemičari  koriste kako bi popravili genetski nacrt, na kome se temelji život
 • Solfeđo frekvencije, spektar od 6 frekvencija – frekvencije koje pozitivno deluju na zdravlje, smanjuju stres, harmonizuju i oživljuju
 • Zero field, energija nultog polja – deluje na gene i ćelije i gradi izvorno polje  života, svega postojećeg. To je izvorno stanje ćelija pre nego što počne njihova deoba i pre bilo  kojih negativnih promena, stanje matične ćelije (Koristi za oporavak od najtežih bolesti)
 • Planetarna frekvencija – U univerzumu je sve u skladu. Vibracije rezoniraju sa planetama i dovode u sklad sa kosmosom.
 • Tesla Rei frekvencije su vibracije u 4 faze koje automatski deluju jedna za drugom po 10 min. I deluju pozitivno na: akupunkturne meridijane,  čakre, balansira se  a potom povećava energetsko stanje, vibracije koje grade nulto  polje – ZERO FIELD, specifične vibracije koje olakšavaju rad čeonog energetskog centra,  tzv. trećeg oka, u  petoj fazi deluje u formi prijatnih i blagih talasa, frekvencija unutrašnjeg blagostanja i nebeskog spokoja daruje olakšanje i isceljenje na najvišem nivou našeg postojanja

DODATNA FUNKCIJA je da se svaki od ovih programa može primeniti uz Tesline vibracije što može još da pojača dejstvo bio-energetskog polja.

Miroprocesorska- kompjuterska elektronika omogućava veliki izbor programa koji se dodatno pojačavaju uz dejstvo Šumanovih talasa.

Delovanje navedenih vibracija je pojačano dejstvom  Šumanovih* vibracija. Šumanova frekvencija je osnovna frekvencija zemlje, nalazi se u netaknutoj prirodi i sav život na zemlji je u rezonanci sa njom. Usled života u gradovima, izloženosti veštačkim zračenjima, odvojenosti od prirode, uništavanjem zemlje, čovek ostaje izolovan  što vodi do psihičkih i fzičkih smetnji. Dodavanjem frekvencije Šumanovih talasa u aparate dolazi do harmonizacije sa okolinom i omogućuje se lakše i efikasnje delovanje svih ostalih korisnih dejstava.

*Dr. Winfried Otto Schumann je naučnik koji je naučno dokazao postojanje tih vibracija.

Ljudsko telo je takodje sačinjeno od elektronskih vibracija i svaki atom i deo tela, svaki organ i organizam, ima svoju elektronsku jedinicu vibracije neophodnu za održanje  i ravnotežu organizma.

Kada energija u bilo kom organu ili delu tela oslabi u svojoj sposobnosti očuvanja ravnoteže za održavanje fizičke egzistencije,  taj deo  gubi  energiju. Delovanjem ovim frekvencijama ta sposobnost se vraća na početno prvobitno stanje. Radi se o neinvazivnoj metodi  budućnosti, bez  nuspojava.

 • Najupečatljivije se vidi značajno dejstvo aparata na biološku starost, gerontološka krivulja pokazuje „podmladjivanje“ organizma od 8 godina u kratkom roku od oko 45 minuta pod dejstvom aparata.

„Ja radim za budućnost“ – govorio je Tesla“ U medicini budućnosti će se o tome raditi da se deluje na energetske vibracije u telu“  – Prof. Dr. William Tiller,  dobitnik Nobelove nagrade, kvantni fizičar sa Stenford Univerziteta

Iskustva korisnika aparata Helios su sledeća: 

B. iz Ljubljane Aparat nazvan po antičkom imenu bogu sunca, svakako donosi “sunce” u svakodnevnom životu. Taj  vibracioni aparat poboljšava koncentraciju – sabranost, mirnoću i prije svega poboljšava opšte osječanje. Prilikom upotrebe različitih programa iz širokog spekrtra različitih programa se stvarno osećaja promenjeno i živahnije stanje. Od svih programa bi izdvojio Zero point i Tesla rei. Helios je prava energetsko “turbo mašina”, koju svakako preporučujem svima, koji su svesni moći vibracione medicine u korist ljudskog zdravlja. Hvala vam g. Čedomiru Mraz za vaš izum, koji, kao što je jednom rekao Nikola Tesla, “čoveku omogućuje energiju za sve njegove potrebe – čisto neergiju”

Aparat je delovao na ženu srednjih godina u roku od 30 minuta sa programom  pinealna žlezda i povećala se energija organizma u vrednosti sa 70 na 1000. Ceo energetski sistem i čakre su se popravile na 90%!

Zatim je uključen program Planete: delovanje 45 minuta i od 1000 se  Energija još više podigla na 13000, apsolutno se povisila energija celog organizma.  Žena je bila je udaljena oko 2m od aparata i zaspala.

Helios –  testiranje aparata Marija D.:  Vrlo povoljno djeluje na ljude, vrlo brzo ih dovede u energetsku harmoniju, na svim područjima.  Svakom aparatu, tako i Heliosu mora se svesno prići, budno dozvoliti njegovo delovanje. Aparat je postavljen u istoj zgradi gde je pekara sa programom za harmizaciju +Tesla.

Apat je radio bez znanja zaposlenih ljudi 4 sata i stanje energija u pekari je bilo 100

pre uključenja aparata  a posle 4 sata se podiglo na 2000. Ista brojka je bila na vrečama brašna.

Pekar reče šefici i meni: ne znam šta je danas tu, celo posle podne idu mi mravi po tjelu posebno po nogama. Pa pogledajte ovo tijesto, nikada nije bilo toliko bijelo in nikada nije tako ljepo radilo, puno je mjehuriča.

Zaista sam bila i ja šokirana, nešto takvo nisam očekivala ni u snu.

Ovaj hleb sam jela uz večeru i bio je vrlo dobar. Ujutro smo jeli ovaj hleb žarčen sa frekvencama i bila je vrlo jaka promjena. Hleb je bio još puno bolji, mekan i okusan.

INFORMACIJE preko E-Maila: ib.mraz@web.de

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

One Response do “HELIOS – nov doprinos vibracionoj medicini”

 1. Slavica Katanic каже:

  Molim vas kako mogu poruciti aparat HELIOS?Hvala vam puno

Ostavite komentar