TESLA-OM – SINFONIJA UNIVERZUMA

NIKOLA TESLA JE PRVI UOČIO BLAGOTVORNO DEJSTVO  ELEKTRICITETA NA ZDRAVLJE  I SKRENUO  LEKARIMA PAŽNJU  NA ISCELJITELJSKU MOĆ ELEKTROMAGNETNIH ZRAČENJA

 U medicini budućnosti će se o tome raditi da se deluje na energetske vibracije u telu“ –  Prof. Dr. William Tiller dobitnik Nobelove nagrade, kvantni fizičar sa Stenford Univerziteta

 Medju metodama vibracione medicine kao svojevrstan pristup ublažavanju  ljudske  patnje i unapređenju zdravlja ističu se  vibracioni predajnici inženjera Čedomira  Mraza.     

–  Prof. dr. Vuk Stambolović

Aparat donosi lepo raspoloženje i smiruje napetosti, donosi lakši san i opušenost, bolji fokus i koncentraciju.

Jedinstven uređaj koji koristi ljudima  izloženim posledicama civilizacije, stresu i bolesti. Mladim i starim osobama da se lakše integrišu i održe fokus i ispune svoj zadati plan.  Aparat emituje široki spektar vibracija, od kojih su neke  slične frekvencijama mozga i predstavlja  gornje tonove moždanih frekvencija. Tako je moguće intenzivno stimulisati ljudski mozak. Taj je efekat već godinama poznat u istraživanju mozga i  radu u  transu. Stoga je dejstvo ovih vibracija  osnova za: •  meditaciju,  • Jogu  • Samo-hipnozu i hipnozu.

Delovanje navedenih vibracija je pojačano dejstvom  Šumanovih vibracija. Šumanova frekvencija je osnovna frekvencija zemlje, nalazi se u netaknutoj prirodi i sav život na zemlji je u rezonanci sa njom. Usled života u gradovima, izloženosti veštačkim zračenjima, odvojenosti od prirode, uništavanjem zemlje, čovek ostaje izolovan  što vodi do psihičkih i fzičkih smetnji. Dodavanjem frekvencije Šumanovih talasa u aparate dolazi do harmonizacije sa okolinom i omogućuje se lakše i efikasnje delovanje svih ostalih korisnih dejstava.

Svemir je u stalnoj vibraciji, s prirodnom frekvencijom protona kao jedine komponente koja je bila, jeste i bit će u svakom trenutku. Ostale komponente dolaze i odlaze … Naučnici govore da su to prirodne vibracije protona i dobiveni nalazi prevedeni su u svakodnevnu  primenu. To rezultira jedinstvenim rešenjem emitovanjem suptilnih vibracija koji deluju na harmoniju i sklad živih bića sa vibracijom univerzuma, to je pesma univerzuma – simfonija sfera.

Oplemenjuje i dovodi u skald sve elemente na duševnom, duhovnom i fizičkom planu, time se suštinski isceljuje  pormećen balans u telu i psihi. Sve što živi sinhrono sa tim univerzalnim vibracijama opstaje i napreduje.

Uz aparat koji emituje vitalnu silu što nas stalno vraća u harmoniju i doprinosi balansu neposrednog životnog okruženja.

Vrlo brzo neutrališe negativne posledice stanja stresa, poremećaja, opterećenje od lošeg okruženja i elektrosmoga ili antena i predajnika koji deluju degenerativno i koji štete zdravlju i raspoloženju.

NAPOMENA:  Dejstvo aparata se već godinama dokazao u terapiji tinitusa, poremećaja koncentracije  ali se takođe može uspešno koristiti u drugim područjima. Naučni  testovi pokazali su da se sposobnost usvajanja  i koncentracije  između ostalog među učenicima i studentima često  može značajno povećati belim šumom. Mozak radi na različitim frekvencijama i nije uvijek potpuno prijemčiv za usvajanje i pamćenje.

Ako je mozak na pogrešnoj frekvenciji, moždani talasi  su inhibirani  i usvajanje se smanjuje u skladu s tim. Upotrebom belog šuma može se stvoriti stanje opuštene pažnje pomoću alfa talasa, što pozitivno utiče na sticanje znanja.

Jednako je efikasan za poremećaje spavanja kod odraslih i za smirivanje beba, koje često pozitivno reaguju na šumove ventilatora, automotora itd. i lako se uspavaju.

Aparat šalje vibracije elektromagnetnim i skalarnim poljem

Aparati emituju skalarno bio-polje koje pročišćava i poboljšava strukturu ambijentalnog polja životnog prostora, smanjuje uticaj elektro-magnetnog smoga, neutrališe uticaj štetnih polja, uključujući i geopatogena zračenja.

Dejstvo aparata je lokalno do oko dva metra i može se neprestano koristiti.

Tesla-OM je prenosni aparat za individualnu upotrebu u djepnom kućištu sa punjivom baterijom i može se puniti pomoću priloženog USB kabela, na bilo kojem računaru ili punjaču USB adaptera.

 

www.ibmraz.com                Email: ib.mraz@web.de

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

Ostavite komentar