Quantum Heiling u Zagrebu

Dr. Frank Kinslow je autor knjige o prirodnom isceljivanju „Tajna trenutnog isceljenja“ i tvorac postupka brzog isceljenja.  On će održati seminar u Zagrebu a učesnici seminara moći će usvojiti proces kvantnog isceljenja.

U petak 26.10.2012 će se održati otvoreno predavanje a 27-28.10 seminar za osnovni i napredni stepen. Dodadatne informacije na www.teledisk.hr

Kvantna sinhronizacija je moderna terapeutska metoda koja u raznim oblastima života podstiče izlečujuće procese.

Kod kvantnog isceljenja se radi sa čistom svesnošću. Čista namera da se pomogne već može dati začuđujuće rezultate.

Postoje različite vrste kvantnog isceljenja, trenutno najpoznatiji predstavnik je Dr. Frank Kinslow sa svojom metodom koju će predstaviti u Zagrebu. Poznat je i Dr. Richard Bartlett sa metodom Matrix Energetics.

U većini slučajeva kvantne sinhronizacije se radi sa blagim pokretima, ali može se primenjivati i bez dodira sa beskonačne udaljenosti.

Nikakvu ulogu ne igra da li terapeut zna „problem“ ili brigu klijenta, svest odnosno podsvest tačno zna kako da se ophodi.

Kod uobičajene seanse terapeut radi sa klijentom ali može se primeniti i kao samopomoć. Ko je naučio kvantnu sinhronizaciju može tretirati sebe i druge.

 

Kvatnom sinhronizacijom se vegetativni nervni sistem  spontano dovede u stanje  u kome se mogu odigrati isceljujući procesi. Tokom tretmana nervni sistem se prešaltuje na isceljenje i može sve da reorganizuje šta ne funkcioniše optimalno.

 

U mnogim oblastima se mogu razrešiti blokade, u poslu, porodici, zdravlju…

Tokom seanse kvantne sinhronizacije duševne blokade se razrešuju i terapeut profitira koliko i pacijent, oboje doživljavaju neposredan osećaj ispunjenosti i zadovoljstva.

 

Dr. Frank Kinslow demonstrira svoju metodu:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XPxGryspmlY

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

Ostavite komentar