Kemoterapija podstiče rast tumora?

RakIstraživanjem pokazano  da je kemoterapija bezkorisna!

Naučnici  Fred Hutchinson Cancer centra u Sijetlu,  su  bili vrlo iznenađeni kada su tokom jednog istraživanja slučajno naišli na trag strašne  istine u vezi  kemoterapije. Zapravo su istraživali zbog čega se razvoj ćelija raka prostate sa konvencionalnim postupkom lečenja toliko teško zaustavlja.  Kako se tokom istraživanja pokazalo, kemoterapija ne tretira tumor kancera – dok o izlečenju nema ni govora- već ona podstiče rast i širenje ćelija raka, tako da ih je vrlo teško stopirati kada je kemoterapija jednom započeta.

To bi mogao postati  očigledan dokaz, pištolj iz kog se još puši – koji će jednom za svagda dovesti u sumnju kompletnu obmanu „industrije raka“.  Ne samo da je kemoterapija kao standardna procedura današnjeg tretmana raka, potpuni promašaj kako pokazuju rezultati već  dodatno i škodi pacijentu.

Šokirajući rezultati koji su objavljeni u časopisu Nature Mednice – ignorisani su od mainstrem naučne zajednice, pokazuju u pojedinostima kako kemoterapija  dovodi zdrave ćelije  do oslobađanja  jednog proteina, hrani ćelije raka  i podstiče ih na rast i širenje.

Prema istraživanju, kemoterapija doprinosi tome da zdrave ćelije oslobode WNT16B, jedan protein koji stimuliše preživljavanje i rast ćelija raka. Osim toga kemoterapija definitivno oštećuje DNS zdravih ćelija i to još zadugo nakon završetka tretmana u sklopu terapije raka – što svako mora imati u vidu bilo da je sam oboleo od raka ili neko njemu blizak.

 

„Oslobođeni  WNT16B ulazi u interakciju sa susednim ćelijama tumora  i podstiče ih na rast i širenje, ali pre svega ih čini neosetljivom za neku drugu terapiju“ objašnjava Peter Nelson, koautor istraživanja  Fred Hutchison Research  Cancer centra u Sijetlu,  koji rezultate drži za „ potpuno neočekivane“ . „Naši rezultati ukazuju da reakcije na dobroćudnim ćelijama mogu direktno doprineti pojačanom rastu tumora.“

Ispitivanja ukazuju da izuzeće  kemoterapije povećava  uspeh  lečenja

 

U osnovi to ne znači ništa drugo nego da je ceo proces  kemoterapije sasvim bezvredan i pacijentima sa tumorom šteti.

„Svaka manipulacija na tumoru može nepredviđeno da utiče da tumor metastazira što na kraju i ubija pacijenta“ – dr. Raghu Kalluri autor istraživanja objavljenog u Cancer Cell koje pokazuje da medikamenti koji se dodaju uz kemoterapiju podstiču tumor da metastazira.

 

Ko želi  izlečenje moraće da se potrudi i da zaobiđe kemoterapiju i izabere jednu od postojećih alternativnih terapija  koja je pokazala dobre rezultate u stvarnom životu.

U svakom slučaju čišćenje organizma, izbegavanje toksina  i upotreba antikancerogenih materija kao visoke doze C vitamina, natrijumkarbonat, kurkuma ili  druge su osvedočena sredstva sa kojom se može započeti.

 

Svako mora biti sam  gospodar svoga zdravlja i života  i uzeti odgovornost u svoje ruke. Ukoliko čovek oboli sam treba da traži za sebe ono što oseća da bi mu pomoglo.

Pasivno oslanjanje na institucije ili autoritete u belim mantilima dovelo je da najveći broj kanceroznih oboljenja završi teškom smrću. Čak 95% kancera tretiranih kemoterapijom ima smrtni ishod.

 

U medjuvremenu je postalo jasno da vrlo profitabilana „industrija raka“ ne teži izlečenju obolelih već je usmerena na obezbeđivanje dobiti sada i u buduće.

Angažovanim lekarima koji traže i nalaze uspešne načine da se pomogne bolesnima se decenijama već oduzima dozvola za rad ili se krivično gone. Još početkom prošlog veka ruiniran je dr. Rife koji je sa uspehom lečio biofrekvencijama, nastavljač njegovog rada dr. Clark takođe je bila optužena i osporavana. Metode lečenja raka ozonom, konopljinim uljem, narodnom medicinom i mnoge druge se odreda zabranjuju a terapeuti osuđuju bez obzira na povoljne rezultate.

 

WHO i FDA zdravstvene organizacije kasiraju godišnje milijarde dolara od velike farmaceutske industrije. Tim prilozima  se ubrzava postupak puštanja u upotrebu novih lekova uz samo delimično objavljivanje rezultata testova. To su razlozi zašto većina obolelih i dobronamernih lekara kada je konfrontirana sa dijagnozom raka ne zna ništa o preko 200 sredstava i postupaka koji su uspešniji a nisu otrovni.

Na strani industrije su milijarde u igri, to je suviše novca da bi dopustili da jeftine, uspešne i bezopasne vrste terapija preuzmu teren.

Ovde možete pogledati film pod nazivom Kancer je ozbiljan biznis od dr. Stanislava Burzinskog http://www.youtube.com/watch?v=Be1ihuZNg84&feature=player_embedded

 

Terapija po Rudolfu Brojsu sokovima iz presnog povrća, svi načini čišćenja tela postom, visoke doze C vitamina, lekovito bilje iz tradicija svih naroda, imaju daleko više uspeha u izlečnju i zaustavljanju kancera, zato preporučujemo da svako ko se suoči sa dijagnozom raka ne izgubi nadu već istraži u svom okruženju i tradiciji i nađe sebi način da pobedi bolest.

 

IZVOR:

NYDailyNews

NaturalSociety

 

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

One Response do “Kemoterapija podstiče rast tumora?”

Ostavite komentar