BAHUS-7 ACTIVE LIVE ENERGY

Nov aparat BAHUS-7 koji delovanjem  specifičnim elektromagnetnim i skalarnim specifičnim  stimuliše aktiviranje pozitivnih procesa kojim se  poboljšava kvalitet namirnica i vina.  Tokom prvih ispitivanja pokazalo se da se već za 10 minuta primećuje pozitivna promena.

Frekventni opseg preuzet je iz naučnih otkrića posvećenim regeneraciji gena i povećanju energetskog stanja.

Aparat je baziran na patentnoj prijavi kao  „Uređaj za radioterapiju živih bića ili delova tela i organa elektromagnetnim poljem“

Ovaj široki spektar informacija baziran na isceljujućim frekvencijama i otvorio je prostor novom načinu iscelenja na bazi genetskog informativnog sistema vibracijama  koje se u nauci nazivaju “Transformacija i Čuda -(Popravak DNK)“.

Talasi rasterećuju gene od nakupljenog opterećenja  iz okoline. Tako se dobrim delom neutrliše  započeta degeneracija i ponovo uspostavlja prvobitni zdrav životni sistem na snažnoj osnovi.

Dodatno ovaj aparat  emituju zračenje koje se u modernoj nauci  definiše kao „vibracije Nultog Polja“.

Aparat BAHUS sadrži u sebi i integrisane dodatne elemente koji svojim specifičnim vibracijama izuzetno pozitivno deluju.

 

ZLATO simbolizira sreću, bogatstvo, obilje i mir, slobodu od materijalnih briga ima boje sunca koje označavaju život, svetlost, toplinu i snagu, energiju i koheziju. Zlato predstavlja sjaj, sreću i aktiviranje najviše duhovne energije.

DIJAMANT  je čuvar duha i uvijek nam pomaže da razmišljamo jasno i nezavisno.  U partnerstvu osigurava uvid, razumevanje i toleranciju, donosi dugoročnu ljubav, pomaže kod depresije i tjeskobe, pomaže protiv ljubomore, potstiče na duhovne visine.

Daje ravnotežu, nezavisnost, samopoštovanje; čisti; pomaže u boljoj kontroli ljubomore; oduzima neizvjesnost u radu s partnerom; uči nepobjedivost; upozorava na pogreške; dijamant potiče logično razmišljanje i prisiljava nas da tražimo pravi put u životu, da ga pronađemo i daje nam snagu da ga sledimo bez kompromisa. Dijamant je odlučan i beskompromisan, pa je dobar učitelj. Ako pogriješite, odmah se suočavate s posljedicama. Dijamant je kamen neprikosnovene istine, odanosti prevladavajućem principu.

RUBIN je simbol ljubavi, zdravlja, dostojanstva, moći i lepote.

Certification:  CE Certificat         Classification:  EU medical products class 1 – EN 60601      www.ibmraz.com                Email: ib.mraz@web.de

 

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

2 Responses do “BAHUS-7 ACTIVE LIVE ENERGY”

  1. Djordje каже:

    Koja je cena ovog aparata. Gde se moze videti i isprobati u zivo i nauciti kako se radi sa njime.

  2. Barbara Sankar каже:

    Gospodine Mraz ja bi rado narucila Bahus aparat.pozdrav

Ostavite komentar