“Gravitational Energy Corporation” nagradila našeg pronalazača

Američka kompanija “Gravitational Energy Corporation” sa sedištem u saveznoj državi Ohajo, 22. marta 2010. nagradila je akademika Veljka Milkovića dodelivši mu vlasničke akcije i promovišući ga u suvlasnika istoimene firme zbog zasluga na istraživanju tehnologija i uredjaja sa pogonskim klatnom.


Kao dokaz velikog priznanja Veljku Milkoviću za naučno-istraživački rad prethodnih godina ovim gestom kompanija GEC odala je priznanje za umnost i istrajnost na polju istraživanja tehnologije pogonskog klatna u znak iskrene zahvalnosti za naučni doprinos i povećanje interesovanja i svesnosti akademske zajednice za potencijale gravitacione energije i centrifugalne sile.

Kompanija “Gravitational Energy Corporation” (www.gravityassistedpower.com) na čelu sa predsednikom i glavnim istraživacem Brus Feltenbergerom prikljucila se prethodnih godina svetskom istraživačkom pokretu za čistu energiju baziranom na upotrebi energije klatna čiji je idejni tvorac novosadski istrazivač i pronalazač, akademik Veljko Milković i samo je jedna od mnogih institucija koje se širom sveta bave istraživanjem tehnologija i mašina sa pogonskim klatnom.

Njihova istraživanja i postignuti praktični rezultati još jednom su potvrdili navode Veljka Milkovića o velikoj prednosti upotrebe pogonskog klatna za razne uredjaje kao što su pumpe, prese, generatori itd. potvrdivši tako široku upotrebiljivost i efikasnost uredjaja sa pogonskim klatnom.

Istraživacke aktivnosti u Ohaju sada su bazirane na daljem razvoju i promociji upotrebe klatna u uredjajima za vodosnabdevanje i preradu zagadjene vode, a glavni fokus je na ispitivanju velikog postrojenja sa pogonskim klatnom teškim 9.000 kg i dugačkim 5,5 metara.

http://www.youtube.com/watch?v=yheVAF-Zrvo

Ovaj plemeniti čin predstavlja poklon za otvorenost od strane kompanije GEC i njihovi rezultati su samo jedna od hiljade mogućih primena kroz uštedu i proizvodnju čiste energije putem pogonskog klatna i ekscentričnog rotora tj. sprega inercijalnih sila i gravitacionog potencijala.

Da bi bilo što više rezultata Veljko Milković nastupa otvoreno i svima omogućuje razvoj i usavršavanje kao i naučnu verifikaciju, a cilj se ostvaruje kroz svakodnevno ucešće velikog broja istrazivača širom sveta.

I što je najvažnije ovo nije kraj već samo novi početak ka čistoj energiji.
http://www.veljkomilkovic.com/Images/Priznanja/GEC_certificate.pdf

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

Ostavite komentar