Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, '' was given in /home/content/89/7929989/html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
orthopedic pain management

Punjenje u parku

Brojni Japanci na posao putuju poluelektričnim biciklom, a od sada će baterije moći puniti u gradskim parkovima opremljenima solarnim pločama. Prvi su se u ovaj poduhvat upustili kompanija „Sanio” i opština Tokušima.

Oprema za punjenje baterija u parkovima biće povezana sa akumulatorom za skladištenje energije iz sunčevih izvora i korisnici će moći baterije da napune i noću i u kišnim danima.

Japanci često do radnog mesta promiene nekoliko vrsta prevoza i nije retkost da se biciklom dovezu do železničke stanice ili do ulaza u metro, a zatim nastave javnim prevozom. Zato ima mnogo parkirališta za bicikle pored stanica javnog prevoza.

Da bi podstakli vožnju biciklom, veliki proizvođači kao što su „Panasonik”, „Sanio” ili „Tošib”a usavršili su proizvodnju baterija na punjenje, predlažući veoma omiljene hibridne bicikle koji korisnicima smanjuju telesni napor. Takve rado kupuju osobe u starijoj životnoj dobi i majke koje decu voze u školu.

 

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

Ostavite komentar