OZDRAVLJUJUĆE FREKVENCIJE

Da su Tesline struje napravile revoluciju u nauci i tehnici svima je  poznato, ali njegovi davni izveštaji koji opisuju pozitivno delovanje visokofrekventnih struja na čovekovo zdravlje do nedavno su bili gotovo zaboravljeni.

 

Piše: Branka Mraz

 

Nikola Tesla je u New York City Journal-u 9. okrobra 1898. objavio članak o svojim eksperimentima vezanim za mogućnost lečenja elektricitetom.Već tada je konstatovao da frekvencije 300.000 do 400.000 herca (Hz) deluje čudesno ozdravljujuće – a to su, upravo, učestalosti najvećeg broja bakterija i virusa.Ruski naučnik dr Georgij Lakovski je početkom 20. veka potvrdio da sve žive ćelije imaju osobine elektriciteta i preko rezonancija među sobom komuniciraju.

Sredinom prošlog stoleća je lečenje (terapija) pomoću frekvencija utemeljio Amerikanac dr Rojal Rejmond Rajf. Nažalost, u to vreme ovo veličanstveno otkriće osudili su i odbacili  farmaceutska industrije i za nju vezane interesne grupe. Američki biofizičar i fiziolog dr Hulda Reger Klark obelodanila je pre petnaestak godina revolucionarnu hipotezu o nastanku bolesti i izlečenju. Posle duže od dve decenije samostalnog istraživanja i više od 20.000 lečenih, otkrila je da su paraziti uzrok mnogih lakših, pa i najtežih oboljenja. Paraziti danas prebivaju u organizmu u svim razvojnim stadijumima, ali školska medicina iz raznih razloga to nije konstatovala.

http://www.ibmraz.com/?cat=12

Istinski uzročnici teških oboljenja su paraziti, toksini i otrovi iz okoline. Oslabljuju i sveukupno opterećuju telo, tako da paraziti dobijaju optimalnu životnu sredinu. Paraziti uništavaju naše ćelijsko tkivo, uzimaju nam najvrednije hranljive materije i razmenom materija ostavljaju štetne produkte.

Prisustvo virusa, bakterija, gljivica, glista itd u našim telima podupiru teški metali i ostale toksične materije koje unosimo vazduhom, vodom, hranom, sredstvima za higijenu i mnogim produktima modernog života.

Hulda Reger Klark je pronašla na kojim specifičnim frekventnim opsezima osciluju pojedini organizmi, to su bioradijacije koje poseduje svaki živi organizam. Njena istraživanja se zasnivaju na ranijim radovima na tom polju –  Rojala Rejmonda Rajfa, Georgija Lakovskog i Nikole Tesle.

Prema nekim hipotezama, pozitivnim impulsima koji deluju preko bakarnih elektroda privlače se negativno naelektrisani mikroroganizmi, kao što su bakterije ili virusi. Moguće je, takođe, da se tim naponom „izvlače” izazivači bolesti kroz ćelijske otvore (tzv. jonske pore).  Ćelijski otvori su negativno naelektrisani i pozitivni napon kroz njih izvlači bakterije u ljudskom telu nastanjene parazite. Šta se tačno dešava, još se raspreda, ali su istraživači i lekari saglasni da je pozitivno dejstvo nesumnjivo.

Nemerljiv je doprinos Hulde Reger Klark koja je ukazala na zajedničku vezu između nakupljenih toksina i opterećenja parazitima, kao bitnom činiocu istorije hronične bolesti, što drugi istraživači potvrđuju. U svojim knjigama ona podstiče ljude pogođene bolešću da obrate pažnju na svoju okolinu i jednostavnim sredstvima pobede teška oboljenja.

Klasična Klark-terapija bazira se na prirodnom konceptu i receptima: izbegavanje otrova, odvođenje otrova, čišćenje jetre i bubrega, sanacija zuba, sanacija creva, biljna sredstva protiv parazita i, naravno, primena terapije elektrofrekvencijama – tzv. capovanje. Uzročnici bolesti ne mogu se više naseliti, jer je milje promenjen i odbrambene snage su delotvornije.

Multicaper pomoću slabih električnih impulsa (jačine 9 volti) razara ćelisku opnu i time uništava viruse, bakterije i parazite.

 

Pogledajte sta se dešava sa parazitom pod dejstvom frekventnihimpulsa na video clipu:

http://www.youtube.com/watch?v=kELJRX9WsiQ&feature=related

posle kratkog vremena ćeliska membrana puca i parazit je uništen

U čemu je prednost ovog aparata?

Kod klasičnog Zappera frekvencije stimulacije se kreću stepenasto i tako pokrivaju samo određeni opseg. To se, takođe, pokazalo uspešnim, ali se daljim razvojem došlo do novog principa rada. Novi multiZapper 2000 (multicaper) ima drugačiji pristup: područje frekvencija je od 50.000 do 900.000 Hz na kojima je opseg vibracija virusa, bakterija, gljivica i većine mikroorganizama, a prelazi se skeniranjem, to znači da se frekvencije kreću kontinualno. Time su pokrivene apsolutno sve frekvencije u zadatom opsegu. Ovim načinom se obezbeđuje slabljenje ili razoranje velikog dela parazita, virusa i bakterija u čovekovom organizmu u ma kojoj fazi razvoja oni bili.

Multicaper je delotvoran i preventivno, dva do tri puta sedmično, a kod akutnih zdravstvenih smetnji i češće; negativne posledice nisu moguće. Preduslov je dobra funkcija bubrega, što olakšava mobilizaciju ubijenih ili oslabljenih bakterija, visrusa i parazita. Povoljno je pripremiti se ispijanjem čaja za bubrege 1-2 sedmice pre početka terapije.

Pored toga što se sa multicaperom uništavaju paraziti, virusi i bakterije u organizmu, posredstvom merenja akupunkturnih meridijana ustanovljeno je da se harmonizuje energetsko stanje gotovo svih organa i ojačava imuni sistem.

Razume se da ovaj način lečenja ne može zameniti pregled i lekarsku kontrolu (posebno kod težih oboljenja neophodno je lekarsko praćenje toka bolesti). Pogledajte šta se dešava sa parazitom pod dejstvom frekventnih impulsa na video klipu sledeće web strane: www.squarewaveresearch.com.pa.

U cilju izučavanja metode lečenja biofrekvencijama osnovano je udruženje lekara i terapeuta „Pomoć u samopomoći” (Hilfe zur selbshilfe), sa sedištem u Nemačkoj, a obuhvata oko 200 ordinacija u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj. Mreža u kojoj su lekari, zubari, homeopate i drugi terapeuti koji primenjuju prirodne načine lečenja uspešno nadopunjuju svoja iskustva iz prakse i održavaju seminare na kojima saopštavaju šta su uradili. IB Mraz je, takođe, dugogodišnji član, redovno prima najnovije izveštaje i održava kontakte.

Jedno je izvesno: za tretman parazita, virusa, bakterija i gljivica danas ne postoji bolji način od stimulacije biofrekvencijama. Sa homeopatijom, fitoterapijom i drugim prirodnim metodama, to se pokazalo delotvornom kombinacijom.

 

 

Pomaže i u lečenju akutnih i hroničnih oboljenja, a znatno umanjuje potrebu za lekovima.

Multicaperom se uništavaju paraziti, virusi i bakterije u organizmu, harmonizuje i poboljšava energetsko stanje skoro svih organa, jača imuni sistem  i dodatno postiže sledeće:

Odstranjuju se gljivična oboljenja, kosa prestaje da opada i čak se  stimuliše rast, povećava se verovatnoća trudnoće, pojačava potenciju, otklanjaju se umor i nesanica, poboljšavaju se sluh i vid, osećaj gladi se dobrim delom smanjuje.

Da bi terapija multicaperom bila delotvornija, neophodno je dnevno bar popiti 2 litre vode (prokuvane ili izvorske negazirane) i čajeva za čišćenje bubrega. Tako ćete pomoći  telu da se oslobodi otrova i izbaci ubijene ili oslabljene parazite.

Zdravlje nije pasivno stanje, već ravnoteža jednog veoma dinamičnog sistema. Naš imuni sistem vodi svakodnevnu borbu, on nije aktivan samo kada se već razbolimo, stalno uposlen time da prepozna sve s čim dolazimo u dodir – da propusti ili odbije. Da bismo mu u tome pomogli, preporučuje se preventivno koršćenje multicapera dva do tri puta sedmično, a obavezno već s prvim simptomima prehlade, gripa ili neke druge bolesti.

http://www.ibmraz.com/?cat=12

 

Zadovoljni korisnici, nekoliko primera iz prakse:

Ilija, 69 godima, imao je višemesečne nevolje sa zatvorom, lekovi nisu pomagali, a već posle prve primene capera je ponovo je dobio redovnu stolicu (Primena 7min-20min-7min-20min-7min).

Devojčica, 9 godina, stomačni grip a jakim prolivom, nakon prve primene  pala u dubok okrepljujući san, probudila se bez ikakvih simptoma.

Edit, 68 godina, konstatovani jednoćelijski organizmi trihomoni, ali posle jednosatne primene bez pauze (području pantljičare) jednoćeliski organizmi više ih nije bilo. Preporuka: svejdeno ponavljati sedmica dva puta sedmično.

Senka, 32 godine, s višemesečnim HPV-om (humani papilon virus) posle tri sedmice korišćenja multicapera ozdravila i nakon tri meseca zatrudnela!

Bojana 52 godine, kašljala neprekidno oko mesec dana, čak i u snu, lekovi  joj nisu pomagali, koristila samo 30 minuta multicaper (što ne preporučujemo, pouzdanije je: 7min-20min-7min-20min-7min ili jedan sat neprestano), lako zaspala i nije više kašljala.

Novosađanka, 26 godina, bezuspešno pokušavala tri godine da zatrudni. Koristila multicaper samo nekoliko puta neprekidno po jedan sat, i to na nogama, tako što je u dve dublje posude s vodom spustila po jednu elektrodu i zatim zagazila. Tako je jače delovala na parazite iz donjeg dela tela. Za nekoliko meseci je zatrudnela.

Izveštaj Karin Burk koja godinama Klark terapiju smtra važnim stubom u svojoj lekarskoj praksi: „Prvi pacijent koga sam usrećila caperom bila je moja majka. Još od detinjstva ona pati od napada migrene, javljaju se do tri puta u mesecu i po pravilu traju tri dana. Preporučila sam joj capovanje šest sedmica svakodnevno 3 puta 7 minuta. Posle toga dve sedmice pet dana u sedmici, takođe, 3 puta 7 minuta. Na kraju je napravila dvodnevnu pauzu. Posle toga se capovala dve sedmice nedelje samo 10 minuta dnevno 5 dana u sedmici. Migrena je nestala, jednostavno je više nije bilo. Od tada vodi normalan život, sastaje se s prijateljima i, čak, popije čašu vina, bez stalnog straha da će doživeti napad migrene. Nije dalje sprovodila ovaj tretman, ni ikakvu drugu terapiju. Sada joj je 80 godina. Ovo uvek rado pričam svojim pacijentima da ih ohrabrim”.

Dečak Marko 12 godina u Foči, BiH, dve noći visoka temperatura oko 40 stepeni i lekovi nisu pomogli. Jedan prijatelj im je doneo zapper da pokušaju i već posle prve terapije 3×7 min. sa 2o minuta pauzom temperatura pala na 38 stepeni. Posle dva dana i dva capovanje je temperatura opala na normalu. Pri tome je pio dosta čaja .
Petar 43 godine, iz Vranja, počelo grebanje u grlu sa nadražajem na kašalj, obično je bi to završilo na antibioticima. Osoba je sklona čestim upalama grla. Koristio multicaper celo vece , tj. obavio 5 capovanja bez pauze. Sutradan je nestao bol u grlu i neprijatno grebanje.
Milanka 35 godina, Sarajevo, neudata, depresivna sa upalom pluća, je u bolnici ležala 2 nedelje. Majka joj je kupila multicaper i devojka je koristila tri nedelje prema uputstvu. Kontrola, tj. rentgenska slika je pokazala da su pluća uredna a depresija se smanjila i devojka se posle mesec dana vratila uobićajenim aktivnostima na radnom mestu.

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

8 Responses do “OZDRAVLJUJUĆE FREKVENCIJE”

  1. Željko каже:

    Gde u Beogradu mogu da kupim MultiCaper 2000-7 i po kojoj ceni?

  2. admin каже:

    Svi zainteresovani se mogu javiti na ib.mraz@web.de

  3. Jelena Medic каже:

    Postovani,

    Kada cete imati neko predavanje ili okupljanje u Beogradu?
    Nedavno sam slusala Natasu Misic i Gorana Marjanovica:
    O Teslinoj zavojnici i novim uredjajima
    Bilo je inspirativno i veoma zanimljivo.
    Pozdrav
    Jelena M

  4. Milica каже:

    Gde mogu poručiti ovaj aparat i koja je cena?

  5. Mico. каже:

    Kako se naziva ili oznacava taj aparat. Zivim u CANADI. Pozdrav Mico

  6. Zorka каже:

    gje mogu kupiti ovaj Aparat ikoliko kosta u EU

  7. tatijana каже:

    Molim vas gdje mogu da nadjem aparat da kupim
    pozdrav

  8. Marina каже:

    Ovaj aparat tražim odavno. Koliko košta i kako mogu doći do njega

Ostavite komentar