„Kvantna Transformacija-praktični priručnik za srećniji život“ – nova knjiga autorke Sonje Simonovske

Bez obzira da li u teoriju o prethodnim životima verujemo ili ne, iskustva koja se stiču uz pomoć tehnika za „odlaženje“ u neki prethodni život itekako mogu pomoći da osvetlimo neka područja ovoga života. Neki se pitaju da li je to samo naša fantazija ili se to stvarno desilo. U suštini, to nije ni bitno. Čak i da je samo fantazija, može nam dati duboke uvide za neke oblasti u životu u kojima nismo zadovoljni, a samim tim možemo osvestiti i načine kako da ta područja poboljšamo. Kombinacija moderne psihologije i drevnih spiritualnih znanja daje put za dublje otkrivanje sebe.

2.11.2012–Prezentacija knjige Kvantna Transformacija-praktični priručnik za srećniji život, autorka Sonja Simonovska

Mesto: Kulturni Centar Nea Pangea, adresa: Crnogorska 8, Beograd, Vreme: od 18:00h -20.00h

Tema: prezentacija knjige, prezentacija seminara Integrativnog disanja, pitanja, razgovor sa Sonjom, diskusija o načinima rada na sebi, a sve to začinjeno prijatnom muzikom.

Prodaja knjige po promotivnoj ceni.

Ulaz slobodan, uz prethodnu najavu.

Sonja Simonovska je Dipl.psihološka savetnica, energoterapeutkinja, autorka, terapeutkinja Integrativnog disanja, članica Organizacije za Integrativno disanje u Beču: www.atman.at

Za više informacija o Sonjinom radu pogledajte obnovljeni, dopunjeni i transformisani sajt: www.kvantna-transformacija.com

Na sajtu je dodata rubrika Tekstovi, u kojoj možete naći niz korisnih informacija.

16,17,18.11.2012 Seminar: Prošli (paralelni) životi

Bez obzira da li u teoriju o prethodnim životima verujemo ili ne, iskustva koja se stiču uz pomoć tehnika za „odlaženje“ u neki prethodni život itekako mogu pomoći da osvetlimo neka područja ovoga života. Neki se pitaju da li je to samo naša fantazija ili se to stvarno desilo. U suštini, to nije ni bitno. Čak i da je samo fantazija, može nam dati duboke uvide za neke oblasti u životu u kojima nismo zadovoljni, a samim tim možemo osvestiti i načine kako da ta područja poboljšamo. Kombinacija moderne psihologije i drevnih spiritualnih znanja daje put za dublje otkrivanje sebe. Seminar je iskustvenog tipa, koristi se Integrativno disanje, specijalna muzika, telesni i energetski rad, a posebna pažnja se obraća integrisanju doživljenih iskustava u svakodnevni život.

Voditeljica seminara je Sonja Simonovska.

 

Seminar je rezidencijalnog tipa. Odvija se u objektu u prirodi u blizini Beograda. Program seminara je podržan jutarnjim vežbama iz „WOW programa“ i specijalnom ishranom, što sve podstiče pročišćavanje i revitalizaciju celokupnog organizma.

 

Informacije i prijavljivanje:

Tel: 061 3180 179

Tel: 062 8531 635

seminari.info@ymail.com

 

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

Ostavite komentar