“Tesla Memorial Conference”

Komemorativna konferencija u čast Nikole Tesle i Gala večera

“Tesla Memorial Conference” & “Tesla Spirit Awards Gala Benefit”

5 – 7. januar 2013 u Njujorker Hotelu u Njujorku

Naučna organizacija “Nikola Tesla” iz Filadelfije i hotel Njujorker Vas pozivaju da prisustvujete Komemorativnoj konferenciji i gala večeri u čast našeg naučnika Nikole Tesle, koja će se održati po prvi put, a povodom 70 godina od smrti genija.

Gala večera: subota 5. januar, 19:00 – 23:00

Velika balska dvorana Njujorker hotela u Njujorku

Najveći svetski umovi, naučnici, inženjeri, preduzetnici iz oblasti alternativne energije, stručnjaci za inovacije, umetnici i veliki broj drugih Teslinih entuzijasta okupiće se povodom odavanja počasti Nikoli Tesli u istom hotelu u kome je proveo zadnjih deset godina svog života i u kome je preminuo 7. januara 1943.

Na konferenciji ce biti održana predavanja, prezentacije, diskusije i dokumentovani dokazi o rastućem interesovanju za Teslu, koje je globalnih razmera.

²Tesla Spirit Awards Ceremony² je osmišljena sa ciljem da privuče dobrotvore, donatore, sponzore i ljude spremne da doprinesu viziji, programima i projektima Naučne fondacije ²Nikola Tesla² u Filadelfiji. Na gala večeri pored brojnih uvaženih gostiju i predavača govoriće i Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Princ Filip Karađorđević i Jane Alcorn, nazaslužnija za početak obnove Tesline laboratorije na Long Ajlandu.

 

Ulaznice za Komemorativnu konferenciju mogu se rezervisati na internet adresi: http://teslamemorial.eventbrite.com

 

Ulaznice za Tesla Spirit Awards Gala Benefit (Gala večeru) mogu se rezervisati na internet adresi: http://teslagaladinner.eventbrite.com

 

Za proveru poreski odbitne stavke obratiti se na adresu: ²Tesla Science Foundation², 20 West 26th Street, New York, NY 10010.

 

Srdačno Vas pozivamo da nam se pridružite povodom proslave u čast našeg naučnika Nikole Tesle i da zajedno sa nama dočekate pravoslavni Božić odajući počast jednom od najgenijalnijih umova svih vremena.

Unapred zahvalni očekujemo Vaše prisustvo i podršku.

Srdačan pozdrav,

Naučna fondacija ²Nikola Tesla², Filadelfija

http://teslasciencefoundation.org/iTesla/index.php/en/

Mirna Momčičević

Portparol Naučne fondacije ²Nikola Tesla² u Filadelfiji

mirna.momcicevic@hotmail.com

 

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

Ostavite komentar