RENESANSA MOTORA ČIJA ROTACIJA SE ZASNIVA NA NUKLEARNIM REAKCIJAMA MALE ENERGIJE

batt 0 stevaKoncizan Abstract Br. 5 (Opis Visoke Tehnologje bliske budučnosti: Stevan Lazar Odobaši (Dipl., Ing.)

Za vreme druge polovine 20-og veka, jedan veoma veliki broj prominentnih naučnika, ukljucujuci nekoliko dobitnika Nobelove Nagrade, Sjedinjene Americke Drzave su, kao I vecina tehnoloski razvijenih zemalja, izgradle, ispitale i demonstrirale veci broj motora koji se zasnivaju na Nuklearnim Reakcijama Male Energije. Ti motori imaju veoma veliku koncentraciju energije I ne zahtevaju ulaganje goriva.

Oslobodjena ambientna energija se emituje bez ikakvih polucija niti troskova. Na primer, to je poznato da jedna suncana fotocelija razmera 1metar x 1metar normalno proizvodi oko jedan kilovat snage, medjutim, jedan equivalentni motor zasnovan na Nukleranoj Reakciji Male Energije, kojim ima istu tezinu, proizvodi četiri stotine kilovata snage. Na iznenadjenje, novi motor koji se zasniva na Nuklearnioj Reakciji Male Energije, je relativno jednostavan i radi bez ikakve radiacije.

Americki motori imaju reaktor od nano—praha Paldijuma kroz koji struji deuterijum obasjan laserm, dok Italijanski Univerziteski motor se zasniva na nano prahu Nikla kroz koji struji Vodonik obasjan radio talasima. Vodeca teorija je napisana od strane Widom i Larsen. Najbolja hronologija veoma kompleksnih experimentalnih I teoretskih radova moze da se nadje u novoj knjizi:                    “HACKING THE ATOM”, Steven B. Krivit, na Amazon-u.

batt steva

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

3 Responses do “RENESANSA MOTORA ČIJA ROTACIJA SE ZASNIVA NA NUKLEARNIM REAKCIJAMA MALE ENERGIJE”

  1. foco каже:

    tesko ce ova tehnologija pored naftnog lobija biti dostupna sirokim narodnim masama

  2. Slobodan каже:

    Kad su te baterije toliko dobre a što ih ne proizvode ??????
    Slobodan

Ostavite komentar