Tesla Rei

 “ Ako želite savršeno zdravlje razmislite o vibraciji energije i kroz molitvu ili meditaciju uspostavite savršen ritam između elektromagnetnih pulsacija vašeg tela i elektromagnetnih talasa planete Zemlje.” – Nikola Tesla

Tesla Rei, o čemu se tačno radi? Fam Rei Academy je tokom jula održala seriju konferencija i seminara Reiki, Tibetanske prakse  i Tesla Rei vibracione medecine koji promovišu ovu ideju savršenog zdravlja.

Tesla Rei  je nova metoda zasnovana na vibracionim pulsacijama u telu. Radi se o drevnoj metodi lečenja sa Tibeta , koja je našoj civilizaciji preneta od Leana i Atlanske civilizacije.

To je jednostavna tehnika koja uključuje vibracionu stimulaciju 48 glavnih energetskih tačaka, vorteksa koje su  povezane sa 12 ljudskih organa i podržavaju sedam endokrinih vitalnih funkcija tela.

Glavni cilj ovih praksi je sinhronizacija i harmonizacija elektromagnetnih pulsacija ćelija u telu sa elektromagnetnim vibracijama planete Zemlje. Ovo se postiže tako što se prvo stvara rezonanca između dve različite tačke na telu i na taj način se omogućava nesmetan, skladan protok energije kroz sve meridijane. Sličan efekat se dobija i tokom Tibetanskih i Reiki praksi kao i kroz duboku Tibetansku meditaciju. Prvi korak je harmonizacija elektromagnetne energije ćelija. Znamo da naše ćelije emituju elektromagnetne talase, kao i da ovi skalarni, elektromagnetni talasi komuniciraju jedni sa drugim sa sopstvenom osnovnom inteligencijom.

Drugi korak dovodi elektromagnetnu energiju vaših ćelija u sinhronizovani ritam sa elektromagnetnom energijom Zemlje. Znamo o “tačkama moći” na planeti Zemlji kao što je Grand kanjon ili Sedona i mnoga druga energetski moćna mesta. Sada učimo kako da stvaramo te energetske tačke povezujući se sa našom Mentalnom Energijom, koristeći snagu svesne namere. Kada se jednom kreiraju ove tačke moći, mi možemo da se povežemo sa njihovom najvišom elektromagnetnom frekvencijom i sinhronizujemo se vibracijski sa elektromagnetim pulsacijama naših ćelija.

Svi smo čuli za velike koncentrične krugove koji se pojavljuju u različitim delovima sveta kao što su Velika Britanija, istočna Evropa, Sahara, Centralna Amerika, Filipini…Oni predstavljaju veoma jake elektromagnetna vibraciona polja ovih konkretnih mesta na našoj Zemlji. Vekovima se zna da ovi skalarni elektromagnetni vibracioni talasi imaju veoma blagotvorno dejstvo na ljudsko zdravlje ali je taj fenomen tek prošle godine i naučno dokazan. Nobelova nagrada za medicinu 2017 godine pripala je četvorici američkih lekara koji su proučavali ovaj efekat, identifikovali ga i nazvali “ Circadian Rhythm”. Ovaj ritam se odnosi na harmonizaciju elektromagnetnih pulsacija naših ćelija sa elektromagnetnim vibracijama planete Zemlje.

Oni su takođe otkrili i poseban gen koji nije bio poznat do sada, koji su nazvali “Period”

Kada se Cirkadijalni ritam desi  i sinhronizuju se elektromagnetna energija naših ćelija, elektromagnetne vibracije Zemlje, novootkriveni gen “Period” postaje aktivan i stimuliše naše ćelije da počnu da proizvode specijalne aminokiseline i proteine koji pomažu da se popravi ćelijska struktura i regeneriše naš DNK.

Zanimljivo je primetiti da je još 1900 godine, Nikola Tesla, dosta govorio o ovom fenomenu i tokom svog života napravio specijalni medicinski uređaj i generator koji pomaže da se poveća ljudska energija. Oni su bazirani na usklađivanju i harmonizaciji elektromagnetnih vibracionih pulsacija naših ćelija sa skalarnim vibracionim elektromagnetnim talasima Zemlje, poznatijim kao Šumanova rezonanca.

Na osnovu tih Teslinih istraživanja i najnovijih naučnih radova je konstruisanom aparatu “TESLA REI” koji je specifičan po tome da ima dejstvo širokog spektra na čovekov organizam i na taj način podupire Tesla Rei metodu.

To delovanje “TESLA REI” aparata se ogleda na sledeći način:

Deluje na akupunkturne meridijane i čakre, balansira ih a potom povećava energetsko stanje. Zatim deluje na regeneraciju gena sa frekvencijama koje  biohemičari  koriste kako bi popravili genetski nacrt, na kome se temelji život. U sledećoj fazi se gradi nulto  polje, onovno izvorno polje života  i svega postojećeg. To je izvorno stanje ćelija pre nego što počne njihova deoba (matična ćelija) i pre bilo  kojih negativnihpromena. Delovanjmem frekvencijama se podseća na to stanje i ponovo daje mogućnost zdravog početka. U četvrtoj fazi su specifične vibracije koje olakšavaju rad čeonog energetskog centra,  tzv. trećeg oka gde se otklanja blokada energija i  postiže jasnoća misli, čistota ideja, pravilan fokus i koncentracija, unutrašni uvid i dobra intuicija. Sa čistom energijom ovog centra čovek je sabran i lako prevazilazi niža stanja kao strah, depresiju, napad besa, osećaj besmisla, teške misli. Na fizičkom planu pomaže kod glavobolje, smetnji  sa vidom, sluhom i opštim slabostima nervnog sistema. U petoj fazi se se deluje u formi prijatnih i blagih talasa, oseća se prijatna blaga toplota u celom telu, unutrašnji mir i lakoća. Frekvencija unutrašnjeg blagostanja i nebeskog spokoja daruje olakšanje i isceljenje na najvišem nivou našeg postojanja.

Delovanje navedenih vibracija je pojačano dejstvom  Šumanovih* vibracija. Šumanova frekvencija je osnovna frekvencija zemlje, nalazi se u netaknutoj prirodi i sav život na zemlji je u rezonanci sa njom. Usled života u gradovima, izloženosti veštačkim zračenjima, odvojenosti od prirode, uništavanjem zemlje, čovek ostaje izolovan  što vodi do psihičkih i fzičkih smetnji. Dodavanjem frekvencije Šumanovih talasa u aparate dolazi do harmonizacije sa okolinom i omogućuje se lakše i efikasnje delovanje svih ostalih korisnih dejstava.

*Dr. Winfried Otto Schumann je naučnik koji je ustanovio postojanje te frekvencije.

Ovaj uređaj ne samo da pomaže u izlečenju fizičkih i emocionalnih problema već utiče i na reparaciju našeg DNK.  Efekti kao i krajnji rezultati su zapanjujući i neverovatni.

Dodatne informacije Email: ib.mraz@web.de

Energija

Energija je sve … Kosmos, zvezde, planete, zemlja, ti, tvoje telo. – Tesla

Energija je svuda i upravo sada počinjemo da razumemo pravu prirodu i moć Enegije.

Prema “ Kosmogoniji” ne i Kosmologiji što je često zbunjujuće, Energija je sve, osnova svih postojanja a pozadina je Etar suština svih života.

Kosmogonija je nuka o Kosmosu, o prvobitnoj prirodi. Kao i svaka nauka koja ima svoja pravila i zakone ali ovde je razlika ta da to nisu zakoni koje smo mi ljudi napravili. To su zakoni kosmosa i mi možemo samo živeti u skladu sa njima ili ih ignorisati. Mi zavisimo od njih oni od nas ne zavise. Oni se ponašaju poput zakona gravitacije, ako odlučite da skočite sa trećeg sprata zgrade vi ćete pasti. Postoji 22 Kosmička zakona o kojima je Pitagora intezivno govorio. Prvi je Zakon slobodne volje. Mi sno slobodni da izaberemo jedan način I put ili drugi ali nas drugi zakon Kosmogonije upozorava da ćemo se sigurno suočiti sa posledicama naših izbora. To je Zakon Karme, ili kako je Isus rekao da ćemo dobiti ono šta smo sejali.

Kosmogonija je osnova mnogih učenja i religija i mnogih sistema u koje se veruje. Fam Rei Academy učenja (www: famreiacademy.com) imaju svoje korene u ovoj nauci. Primarni cilj učenja Fam Rei Akademije je istraživanje Energije u svim njenim fazama i formama i kako se ona ponaša, kako se manifestuje, koje su njene karakteristike, koliko brzo se kreće, kako i nakoji način možemo da je povećavamo i kontrolišemo. Tesla je dosta pisao o ovom konceptu u svom radu “

Prema Kosmogoniji postoji tri plana postojanja:

 1. Mentalni plan
 2. Astralni plan
 3. Fizički plan

Mi postojimo u sve tri ravni istovremeno:

 1. Mentalni Plan Svet našeg Duha sastoji se od Aikina ( Leanska reč za Božiju česticu (Higgs Boson))
  2. Astralni Plan Svet naše Duše (Aikinis)
  3. Fizički Plan Svet našeg fizičko tela( Atomi)

Svakim od ova tri Sveta postojanja upravlja sopstvena energija.

1. Mentalni Svet = najjača, najbolja, savršena i najmoćnija  Mentalna Energija.
2. Astralni Svet = dve Astralne energije, linearna Fam Rei i turbulentna Ta Rei.
3. Fizički svet = tri fizičke energije Bioenergija,  Prana (vitalna energija) i Elektromagnetska.

Fam Rei Academy tokom svojih seminara 9 nivoa Reikja,  6 nivoa Tibetanskih Svešteničkih praksi, 5 nivoa Mentalne energije i 4 nivoa Tesla Rei Vibracione medicine uči načine kako da kontrolišete i radite sa svih ovih šest tipova  energija.

U mom sledećem članku konkretnije ću govoriti o posebnim karakteristikama dva tipa Astralne energije Fam Rei i Ta Rei koje mi koristimo u svim seminarima naročito u Reikiju. Govoriću o Reikiju generalno i koja je najvažnija razlika između dvokanalnog i jednokanalnog Reikija. Mikao Usui je predavao jednokanalni Reiki i metoda mu je vrlo poznata širom sveta.

Važno je razlikovati da je Fam Rei Energija dvokanalna energija zasnovana na večnom Kružnom toku, kruženju energije prema Prvobitnom zakonu o Energiji. Tesla je dosta pisao o ovom kosmičkom zakonu u svojim studijama i patentima o konceptu prirode i kruženju energije dvokanalno i to je “ Slobodna Energija”

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

One Response do “Tesla Rei”

 1. Nebo каже:

  ..sve je samo *E-TAR*..krist-al..po strukturi,od jedino postojećih elemenata,eterika..elementarnih crnih rupa..vrtloga interaktivnih i interferentnih magnetnih čigrica.. u makro formi uni-verz(ije)-uma 3D polja kao superhardvera,“skrivenog“ potencijala „vakuma“.. koji modifikacijom tvori’potencijal energije’atoma koji oscilovanjem tvori magnetno i termo dinamičko talasanje 3D polja= energiju..dakle PROCES(funkciju) TRASFORMACIJE MODIFIKACIJE (forme)*SILE* *E-TERa* *BOGa*.. u vidljive forme,dakle atoma materije,koji se „SILOM“atrakcije privlače..TA *SILAetra*,PRESLIKANA I NA ATOME,TAKOĐE CRNE RUPE, TVORI SVA KRETANJA TRANSFORMACIJE,dakle ENERGIJU, I EVOLUCIJU MATERIJE=KO-SMO-GONI-JE..krajnji cilj MAKRO SINGULARITET CRNE RUPE,KAO NOVOG JEZGRA GALAKSIJA,IZVORA NOVE MATERIJE IZ NOVIH VODOONIKOVIH ATOMA ILI PA PONIŠTENJE KINETIČKE ENERGIJE FORME ATOMA makro vrtloga i PONOVO U 3D ETERSKU POTENCIJALNU ENERGIJU,kao ravnotežu elementarnih vrtloga,čigrica u eterskom kristalnom poretku RAVNOTEŽE POLJA SILE=,ETARSKE NIRVANE..
  »-SN>

Ostavite komentar