TAJNA KEOPSOVE PIRAMIDE

Kada energija u bilo kom organu ili delu tela oslabi u svojoj sposobnosti očuvanja ravnoteže za održavanje fizičke egzistencije,  taj deo  gubi  energiju. Delovanje ovim vibracijama se ta sposobnost vraća na početno prvobitno stanje. Radi se o neinvazivnoj metodi vibracione medicine, medicine budućnosti, bez  nuspojava.

Piramida RA7-gEN je od masivnog drveta u proporcijama koje već svojim oblikom deluje pozitivno na okolinu. Dodatno je ugradjena kompjuterska mikroelektronika koja preko ekrana “Touch-screen” omogućava veoma fleksibilno upravljanje tj. biranje velikog broja mogućnosti emitovanja Teslinih vibracija koje pozitivno utiču na žive organizme.  Posebna specifičnost piramide RA7-gEN  je da se može vršiti izbor dejstva vibracija,   Tesla / Adam      gde   Tesla         vibracije deluju direktno na odredjene delove ili celo telo (scanning) dok kod funkcije   Adam, , aparat odašilje vibracije sa  svim relevantnim frekvencijama za ljudsko zdravlje, u nauci poznate  frekvencije koje direktno regenerišu  i aktiviraju naše gene.  Ljudsko telo je takodje sačinjeno od elektronskih vibracija i svaki atom i deo tela, svaki organ i organizam, ima svoju elektronsku jedinicu vibracije neophodnu za održanje  i ravnotežu organizma.

Preko TFT monitora (Touch-screen Display)  se vrši celokupno programiranje aktivnog zračenja Teslinih elektromagnetnih, skalarnih talasa na organizam.

Keopsova piramida je najveća i najpoznatija piramida. Faraon Keops je vladao oko 2620 do 2580 pne. Piramida je bila originalno visoka 146,6 m (danas: 138,75 m) a strane su prosečno dužine 230,3 m.

Piramida je energetska forma koja ima lekovito dejstvo na ljudsko telo, na biljke i životinje, Eksperimenti sa piramidom, na primer, pokazali su da je voće u njemu ostalo mnogo duže sveže.

Izgleda da je već i samo piramidalni oblik odgovoran za lečenje.

Ra je drevni Egipatski bog sunca. To je najvažniji drevni egipatski Bog do kasnih perioda, jer delovanjem njegove moći (sunca) on je na prvom mestu omogućio život na zemlji. Njegovo ime prosto znači „sunce“ u egipatskoj mitologiji.

Delovanje navedenih vibracija je pojačano dejstvom  Šumanovih* vibracija. Šumanova frekvencija je osnovna frekvencija zemlje, nalazi se u netaknutoj prirodi i sav život na zemlji je u rezonanci sa njom. Usled života u gradovima, izloženosti veštačkim zračenjima, odvojenosti od prirode, uništavanjem zemlje, čovek ostaje izolovan  što vodi do psihičkih i fzičkih smetnji. Dodavanjem frekvencije Šumanovih talasa u aparate dolazi do harmonizacije sa okolinom i omogućuje se lakše i efikasnje delovanje svih ostalih korisnih dejstava.

*Dr. Winfried Otto Schumann je naučnik koji je ustanovio postojanje te frekvencije

MMedicina budućnosti  biće posvećena ispitivanju  uticaja energetskih vibracija  na ljudski organizam“ – Prof. Dr. William Tiller dobitnik Nobelove nagrade, kvantni fizičar  sa Stenford Univerziteta

DELOVANJE RA7-GEN aparata:
Naš  mozak i naša svakodnevna iskustva sveta su neodvojivi. Kada su naši moždani talasi izvan ravnoteže, pokazaće se problemi u  emotivnom ili neuro-fizičkom zdravlju. Istraživanja pokazuju obrasce moždanih talasa povezanih sa svim vrstama emocionalnih i neuroloških stanja. Jaka uzbuđenja u određenim delovima mozga su povezana sa poremećajima kao  anksioznost, problemi sa spavanjem, noćne more, nepoverljivost, impulsivno ponašanje, ljutnja, agresija, depresije, hroničnog bola nerava i spasticitet. Manje uzbuđenja u određenim oblastima mozga dovodi do nekih vrsta depresije, deficita pažnje, hroničnog bola i nesanice. Kombinacija slabijeg i prekomernog uzbuđenja se vidi u slučajevima anksioznosti, depresije i ADHD, nestabilnosti u moždanim ritmovima u korelaciji sa tikovima, opsesivno-kompulzivnog poremećaja, agresivnog ponašanja, besa,  napada panike, bipolarnog poremećaja, migrene, narkolepsije, epilepsije,  vertigo, tinitusa, anoreksija / bulimija, PMT, dijabetesa, hipoglikemije i eksplozivg ponašanja.

Delovanjem elektromagnetnio- skalarnih Teslinih talasa dobijamo veoma brzo  rezultate.

RA7-GEN šalje vibracije elektromagnetnim i skalarnim poljem sa frekvencijama koju genetski biohemičari koriste kako bi popravili genetski nacrt, na kome se temelji život i predstavlja kombinaciju dva aparata: TeslaGeneratora i ADAM-Gen.

Postojeća štetna elektromagnetska zračenja u prostoru bivaju dobrim delom umanjena  i „prekrivena“ bio-energetskim zračenjem uređaja tako da je smanjen štetan uticaj.

 Bioenergetski stimulatori za očuvanje i unapređenje zdravlja – vitalizuju – poboljšavaju energetsku matricu živih bića, stimulišu samoiscelenje i poboljšavaju protok vitalne životne energije

  • Obnаvljа i harmonizuje bioenergetska poljа organizma kao celine i održava energetsku ravnotežu svih organa, sve do nivoa ćelijskih struktura – postižu se efeketi na celokupni organizam.
  • Aparati su jedne vrsta “bio-energetske fontane”, fontane životne energije koja stimuliše energetski balans čoveka sa svojim prirodnim okruženjem i stvara vrlo kvalitetnu životnu sredinu i zdrav ambijent, veoma sličan onom kakav predstavlja prostor čiste i netaknute prirode.
  • Stimuliše kreativnost i koncentraciju pri učenju
  • Vitalizuje hranu i vodu za ljude, životinje i biljake
  • Aparati emituju skalarno bio-polje koje pročišćava i poboljšava strukturu ambijentalnog polja životnog prostora, smanjuje uticaj elektro-magnetnog smoga, neutrališe uticaj štetnih polja, uključujući i geopatogena zračenja

Informacije Email: ib.mraz@web.de

 

 

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

2 Responses do “TAJNA KEOPSOVE PIRAMIDE”

  1. zvonkotrajković каже:

    gde se može kupiti ova drvena piramida

Ostavite komentar