VIBRACIONA MEDICINA

Medicina budućnosti  biće posvećena ispitivanju  uticaja energetskih vibracija  na ljudski organizam“ –

Prof. Dr. William Tiller dobitnik Nobelove nagrade, kvantni fizičar sa Stenford Univerziteta

RAJF-C-GEN multiZapper

prema dr. Rajfu

Pomoćno medicinsko sredstvo kod specifičnih zdravstenih problema:

borelose, ptičijeg gripa, koksaki-, epstajn-bar-, korona- virusa kao i kod sarkoma i karcinoma


Ovaj aparat svojim dejstvom omogućava rasterećenje imunog sistema, ubrzava isceljenje i olakšava izbacivanje otrova iz tela. Za razliku od prvobitnog  malog zapera, koji  funkcioniše sa jednom frekvencijom, nedovoljno ili nikako ne uspeva da deluje po očekivanjima, naši aparati pored velikog spektra biofrekventnih elektromagnetnih impulsa u sebi dodatno sadrže i Šumanovu frekvenciju koja  harmonizuje i time znatno poboljšava i ubrzava isceljenje i opšte stanje.

Moguć je sledeći izbor funkcije aparata: 

Pošto nema negativnih pojava mogu se povremeno preventivno primenjivati svaki od ovih šest mogućnosti  dejstva aparata, kako bi se predupredilala bolest koja se nije još pokazala.

Preventivna primena  se predlaže svaki drugi dan uveče a kod akutnih stanja bolesti i više puta dnevno.

Primena Šumanovih impulsa pojačava dejstvo i preporuka je koristiti već kod prve najave neke bolesti     (povišena temperatura, prehlada, proliv ….).

Uključiti aparat prekidačem ON i odabrati SINGLE mod-samo jedan ciklus delovanja od oko 65 minuta i aktivirati rad pritiskom na dugme START. U položaju CONTINUM aparat radi neprekidno do isključenja. Mokre  elektrode se drže u rukama i podešava intenzitet delotvornih impulsa okretanjem dugmeta INTENSITY s leva na desno, tako da se osete impulsi, ali da ne bude neugodno. Aparat se automatski isključi posle oko 65 min. rada. Kada ugradjeni akumulatori oslabe potrebno je najmanje 10 sati uključiti punjenje preko adaptera. Aparat radi i kada je priključen adapter u struju.

Delovanje navedenih vibracija je pojačano dejstvom  Šumanovih* vibracija. Šumanova frekvencija je osnovna frekvencija zemlje, nalazi se u netaknutoj prirodi i sav život na zemlji je u rezonanci sa njom. Usled života u gradovima, izloženosti veštačkim zračenjima, odvojenosti od prirode, uništavanjem zemlje, čovek ostaje izolovan  što vodi do psihičkih i fzičkih smetnji. Dodavanjem frekvencije Šumanovih talasa u aparate dolazi do harmonizacije sa okolinom i omogućuje se lakše i efikasnje delovanje svih ostalih korisnih dejstava.*Šumanovi talasi   Prirodna frekvencija Zemlje iznosi 7.8 Hz (7-13 Hz).  Moždani talasi ljudi rezoniraju tom frekvencijom i naučnim istraživanjima je pokazano da je to jedan od suštinskih uslova potrebnih za dobro fizičko i psihičko zdravlje.

Šumanove rezonance predstavljaju skup frekvencija /talasa/   koje se nalaze u samom vrhu ekstremno niskih elektromagnetnih frekvencija u Zemljinom elektromagnetnom polju. To je stalni talas u delu između površine i jonosfere, sa talasnom dužinom koja je jednaka obimu Zemlje

Stanje sa najnižom frekvencijom (i najvećom snagom) kod Šumanovih rezonanci nastaje kod frekvencije oko 7,83 Hz.

Šumanova rezonanca se ponaša kao prirodan štimer za naše biološke oscilatore .

Frekvencija od 7.83 Hz jedna od onih koje imaju mnoštvo pozitivnih efekata na ljude, počevši od bržeg oporavka i zalečenja rana do bržeg učenja. Kada biološki sistem osciluje na ovoj frekvenciji, on se nalazi u stanju harmonije sa magnetnom frekvencijom naše planete, sa prirodnom elektomagnetnom matricom za sav život na našoj planeti, sa frekvencijom u kojoj je evoluirao sav život, i do nedavno, dominantnom elektromagnetnom frekvencijom u kojoj se sav život nalazio.

Pošto na epifizu utiču promene zemljinog magnetnog polja, one utiču i na proizvodnju hormona.

Naročito na melatonin, važan nervni hormon i onkostatik (sprečava rak), koji se ne proizvodi u odsustvu Šumanove rezonance u svemiru i čija je proizvodnja smanjena u prisustvu elektromagnetnog zagađenja.

Melotonin je u bliskoj vezi sa „optimalnom biološkom frekvencijom“. Isto tako je dokazano da je Šumanova rezonanca na neki način povezana sa hormonom rasta. Ako uzmemo u obzir da naša prirodna frekvencija polako biva oslabljena, a naši biološki sistemi su i dalje naštimani na tu frekvenciju, onda moramo naći neki način da se naštimamo nazad na tu frekvenciju. To je možda naša jedina šansa da održimo jak imuni sistem.

Ugrađeni Liion-ski akumulatori omogućavaju do 10 sati rada bez priključka na struju ako su predhodno preko adaptera napunjeni

  • Aparat funkcioniše i kada je  priključen adapter za struju
  • Impulsi od 15 do 50 volti (napajanje sa četiri Liion akumulatora od po 3,7v/ 1Ah) modulisani Šumanovim* talasima koji pozitivno deluju   

* prof. Winfried Otto Schumann

Tehničke karakteristike:

  • Ugradjeni Liion-ski akumulatori 4 kom 3,7V/1Ah
  • Biofrekventni impulsi od 15 do 40V, frekventnog područja od 5 do 3.000Hz
  • Dodatno  emituje Šumanovu frekvenciju (Dr. Otto Wilfried Schumann)
  • Ručne elektrode sa priključnim kablom
  • Adapter za punjenje ugradjenih akumulatora  Certifikat CE i TÜV

Garancija : 24 meseca        

Certification:  CE Certificat        

Classification:  EU medical products class 1 – EN 60601

Kratko uputstvo kod zdravstvenih problema

Izostaviti: Meso, rafinirani šećer, belo brašno, veštačke boje i arome, sve izvore teskih metala npr. aluminijumske folije i posuđe sa niklom. Plastika, fluorid i jod,alkohol i duvan.

Jesti živu hranu: što više sirovog voća i povrća koje nije tretirano pesticidima, uzimati visoke doze C vitamina, ako je bilo zračenje i kemoterapija C vitamin intravenozno. Pretežno koristiti bazne namirnice.

Boraviti na suncu i piti izvorsku ili oživljenu vodu, piti čajeve za čišćenje ako je moguće Brojsov čaj za bubrege, piti lekovitu glinu, najbolje zeolit  i ako je moguće svakodnevno klistir.

Ostale informacije preko E-maila: ib.mraz@web.de  

PAŽNJA:  Korištenje aparata  se ne preporučuje osobama sa ugrađenim pace-makerom i trudnicama.

Uredjaji su predvidjeni kao dopuna uz lekarsku terapiju . Nisu predvijdena  za dijagnostiku ili lečenje bilo kakvih medicinskih problema. Navedene tabele biofrekvencija  su izvorno objavljeni preko interneta i iznesene informacije se ne smeju koristiti kao medicinski saveti.

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

3 Responses do “VIBRACIONA MEDICINA”

  1. Svetlana Kalmar каже:

    Koristila sam pre par godina prve verzije capera koje je proizvodio ing.Cedomir Mraz. Mnogo mi je pomogao u saniranju zdravstvenih problema.Ovaj novi aparat je sa izvanrednim mogucnostima za iscenje i ozdravljenje. Poucena prethodnim iskustvom nabavicu ga i toplo ga preporucujem za saniranje mnogih zdravstenih problema. Ustvari bilo bi dobro da ga ima svaka porodica. Komplimenti ing.Mrazu sto nam omogucava da budemo zdravi.
    Svetlana Kalmar

  2. Александар каже:

    Господин Чедомир је у некој емисији спомињао да се неки од његових апарата користе за лечење малигних болети. Да ли овај Рајф Ц ген МФ спада у такав обзиром да у менију на предњој страни апарат постоји позиција за малигне болесту. друго питање да ли В1 орион подиже активност имуног система, или му је примена више „превентивна“, и да ли се користи у комбинацији са Рајф Ц-ген апаратом или то није потребнно.

    • KPV каже:

      Da upravo Rajfove frekvencije su za sarkome i karcinome najefikasnije, dr Rife polazi od toga da je kancer virusnog porekla. Pored toga neophodno je raditi i čišćenje od nagomilanih otrova. Aparat Orion V1 je vrlo blagotvoran čoveka i njegovo okruženje, utiče na psihofizičko stanje i stvara zaštitno polje. Ta dva aparata su na različitim principima ali njihoa kombinacija moze samo da koristi

Ostavite komentar