Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/content/89/7929989/html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287

Naučno ispravne i izuzetno korisne informacije o KOVIDU-19

Ako svakodnevno pijete 2/3 čaše vode sa belim lukom , tada on odmah ulazi u tanko crevo i počinje da ubija KOVID -19, odmah !!!

VRLO JE VAŽNO DA SVI ZNAJU SVE !!! JER, OVO JE VELIKA I ZANIMLjIVA VEST !!!

Počeću sa pitanjem : Da li ste znali da je taškentska medicina zasluženo vodeća medicina u bivšem SSSR-u ?

Tokom Drugog svetskog rata, u Taškentu je stvoren čitav cvet sovjetske naučne misli u medicini.

Povratak u proleće 2020. godine, na vrhu prvog talasa pandemije, oni su celom svetu objavili naučno ispravne i izuzetno korisne informacije o KOVIDU-19 :


Taškent, 21.03.2020. Shukhrat KHALILOV (kandidat medicinskih nauka) :

Glavna opasnost virusa KOVID-19 je ta što, pre svega, utiče na imuni sistem.

I tek tada, na drugom mestu, utiče na plućno tkivo.

Zaostajanje vremena između ova dva talasa napada upravo je ono što nazivamo „inkubacijskim periodom“.

Često koristimo reči poput “jakog” ili “slabog” imuniteta. Međutim, obični ljudi praktično uopšte ne znaju šta je to. Štaviše, većina lekara ima vrlo malo ideja o strukturi imunološkog sistema i funkcionalnosti njegovih pojedinačnih delova.

Zato, ovaj tekst je veoma težak za neupućenog čitaoca.

Pokušaću da objasnim mehanizam uticaja virusa KOVID -19 na ljudsko telo, na najjednostavniji i najpristupačniji način, u obliku teze.

80% celog imunološkog sistema koncentrisano je u sluzokožnom i submukoznom sloju tankog creva u obliku limfoidnog tkiva i njegovih akumulacija – Peierovih zakrpa.

Limfoidno tkivo stvara antitela (limfociti T-, B-, G-, itd.), kao i razne vrste imunoglobulina. Antitela, kroz limfni sistem, ulaze u donji deo kava vene, srce i nakon prolaska kroz plućnu cirkulaciju
ulaze u sistemsku cirkulaciju i šire se po celom telu. Na taj način se povećava imunitet tkiva, uključujući vlastiti imunitet plućnog tkiva.

KOVID -19, mešajući se sa hranom za vreme obroka, ulazi u creva i počinje da uništava limfoidno tkivo. Kao rezultat, zahvaćeno limfoidno tkivo prestaje da stvara limfocite i imunoglobuline.

Dakle, imuni sistem je uništen i, kao rezultat toga, imunitet tkiva u plućima je značajno i ozbiljno oslabljen. Od ovog trenutka, započinje drugi talas napada koronavirusa na već nezaštićeno plućno tkivo, što se manifestuje jakom pneumonijom (upalom pluća), koja završava smrću.

Trenutno su sve mere protiv epidemije usmerene na sprečavanje koronavirusa da uđe u pluća, što je u principu izuzetno skupo i praktično neefikasno.

A sve terapijske mere su usmerene samo na borbu protiv komplikacija, u obliku upale pluća.

Treba shvatiti da je KOVID-19 pretnja već dugi niz godina i decenija. Ono što danas imamo je samo prvi talas pandemije. I biće mnogo takvih talasa.

Istovremeno, sve preventivne i terapijske mere su usmerene na koronavirus lokalizovan u plućima, dok se ne vrši uticaj na crevni koronavirus.

Drugim rečima, “kolica su postavljena ispred konja”. (Trojanski konj)

Postoje mnogi prirodni proizvodi koji nemaju samo baktericidna svojstva, već takođe direktno utiču i na viruse, ubijajući ih.

Najefikasniji u tom pogledu je BELI LUK !!!

Ako svakodnevno pijete 2/3 čaše vode sa belim lukom , tada on odmah ulazi u tanko crevo i počinje da ubija KOVID -19, odmah !!!

Ovim se postižu sledeći efekti :

„UBIJENI “ KOVID-19 prestaje da uništava limfoidno tkivo tankog creva.

– Kao rezultat toga, limfoidno tkivo i dalje pravilno funkcioniše, tj. stvara antitela i imunoglobuline ;

– Oštećeni imuni sistem se brzo oporavlja i jača, što dovodi do značajnog povećanja imuniteta u plućnom tkivu.

– Tako nastaje nepobediva barijera za virus KOVID-19, za mikrobe (stafilokokus, itd.), kao i za gljivice, koji takođe predstavljaju značajnu opasnost u slučaju Koronavirusne pneumonije.

– Pod uticajem „VODE OD BELOG LUKA“ u tankom crevu se odvija vrlo zanimljiv lanac događaja.

– KOVID – 19 je tako oslabljen i “ubijen” “VODOM BELOG LUKA”, koja nije ništa drugo nego prirodna vakcina, prirodno formirana unutar ljudskog tela.

Kao što znate, stvaranje veštačke vakcine zahteva super opremljenu i skupu laboratoriju i rad visoko kvalifikovanog osoblja. Rad na stvaranju veštačke vakcine traje 6-9 meseci, a industrijska proizvodnja je skupa i dugotrajna.

– Nakon uzimanja “vode belog luka”, prirodna vakcina se formira u tankom crevu, za 30-40 minuta i to potpuno besplatno.
– Prirodna vakcina počinje aktivno da formira specifični imunitet protiv KOVIDA-19.

Stoga se lanac destruktivnih patoloških događaja u ljudskom telu, izazvan KOVIDOM-19, prekida i uništava na samom početku i nema nastavka.

Telo se tako na najprirodniji način, a ujedno na planirani način, bori i pobeđuje KOVID-19. Istovremeno, u potpunosti je isključen hitan i stresan način borbe tela, i organizam ima vremena da se pripremi i da planira borbu protiv virusa. Kao rezultat, nastala epidemija prestaje za nekoliko dana.

Uzimanje “vode belog luka”, kao anti-epidemiološki protokol, može se primeniti u toku jednog dana u celoj zemlji, među celokupnim stanovništvom.

Osnovni patogeni morfološki supstrat će u potpunosti nestati za jedan ili dva dana.

NAČIN PRIPREME „VODE SA BELIM LUKOM“ krajnje je jednostavan :

1. Jedan (1) oguljeni češanj belog luka se prereže na pola u poprečnom smeru, stavi se u čajnik od porcelana i napuni vodom na sobnoj temperaturi. To se radi ujutro.

2. Do večeri, “voda od belog luka” je spremna za upotrebu. Morate konzumirati 2/3 čaše, 3-4 sata nakon poslednjeg obroka, noću, pre spavanja.

3. Sledećeg dana, postupak pripreme „vode od belog luka“ ponovite sa svežim, jednim, čenom belog luka.

4. Nastavite da uzimate vodu belog luka mesec dana.

Za to vreme će se formirati specifičan imunitet protiv KOVIDA-19.


R. M. Khaitov, B. V. Pinegin.
(ovo je osoba koja je napisala prvi ili jedan od prvih udžbenika o imunologiji).

 

IZVOR: https://www.agroinfo.rs/moc-bilja/vakcina-lek-protiv-kovida-imaju-svi-kod-kuce-luk-imuni-sistem-2439

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

Ostavite komentar