Nevakcinisana deca zdravija!

Roditelji koji pokušavaju da izbegnu vakcinaciju deteta nailaze na otpor vlasti i lekara.

Smatraju se nerazumnim ljudima koji se opiru čvrstim medicinskim faktima, dok su saznanja koja protivreče vakcinaciji ignorisana. Mnogi su zato vrlo  iznenađeni da je imuni sistem nevakcinisane dece stabilniji kao  i da bolesti nisu istrebljene vakcinacijom.

Roditelji iz Salzburga u Austriji predvođeni  pedagogom Petrom Kortiel, su preuzeli inicijativu i ponudili svim roditeljima nevakcinisane dece na svetu da dokumentuju zdravstveno stanje ispunjavajući upitnik http://www.aegis.at/v

Iz sakupljenih  podataka http://www.aegis.at/ od1381 deteta većinom uzrasta 0-8 god. moglo se zaključiti:

Nevakcinisana deca vrlo retko oboljevaju  od klasičnih dečijih bolesti i u tom slučaju ih lakše prebole.

 

Prema rezultatima studije instituta Robert Koh  koja zahvata  decu do 17. godine upadlljive su prednosti nevakcinisane dece.

Vidno je da nevakcinisana deca  manje pate od ADHS sindroma tj. hiperaktiviteta, problema sa sluhom, astme, skolioze kao i oboljenja štitne žlezde, glavobolja i fibroznih grčeva.

 

Švajcarski lekar prirodne medicine Andreas Bahmair se bavio temom negativnih posledica vakcinacije i napravio veliku bazu podataka na svojoj stranici  http://www.aegis.at/ koja zaslužuje punu pažnje.

Austrijski lekar dr. Johan Loibner  objašnjava: „U osnovi svaka vakcinacija izaziva bolest. Antitela nastaju stoga jer čovek vakcinacijom postaje bolestan što se jedno vreme može i dokazati promenama u krvi. Ove izmene ne govore da je čovek time zdraviji nego da je prošao neku bolest. Tako možemo samo ustanoviti da je organizam reagovao na nekog veštački unesenog izazivača ali ne i da je trajno postao otporniji.“

Nezavisni rezultati istraživanja roditelja i pojedinih lekara  ne ispunjavaju strogo naučne kriterijume ali vrlo alarmantno ukazuju na neophodnost jednog nezavisnog istraživanja i preispitivanja po pitanju obaveznog masovnog vakcinisanja, kao i da se ozbiljno razmotre negativne posledice vakcinacije. http://www.impfkritik.de/webseiten/

Priredila Branka Mraz

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

6 Responses do “Nevakcinisana deca zdravija!”

  1. Danijela каже:

    Do sada je bilo nemoguće čuti ili videti drugu stranu, lošu stranu vakcinacija. To je bilo obavezno za generacije unazad, zar ne? Osim toga, niko se nije ni zapitao, da li je to 100% dobro, jer niko o tome nije javno govorio, niti je objavljena ijeda studija o štetnosti vakcina… Dobro je pročitati i ovakav tekst,jos mnogo ovakvih tekstova i ostaviti roditeljima mogućnost da sami odluče.

  2. […] Austrijski lekar dr. Johan Loibner objašnjava: „U osnovi svaka vakcinacija izaziva bolest. Antitela nastaju stoga jer čovek vakcinacijom postaje bolestan što se jedno vreme može i dokazati promenama u krvi. Ove izmene ne govore da je čovek time zdraviji nego da je prošao neku bolest. Tako možemo samo ustanoviti da je organizam reagovao na nekog veštački unesenog izazivača ali ne i da je trajno postao otporniji.“Nezavisni rezultati istraživanja roditelja i pojedinih lekara ne ispunjavaju strogo naučne kriterijume ali vrlo alarmantno ukazuju na neophodnost jednog nezavisnog istraživanja i preispitivanja po pitanju obaveznog masovnog vakcinisanja, kao i da se ozbiljno razmotre negativne posledice vakcinacije. http://www.impfkritik.de/webseiten/Do sada je bilo nemoguće čuti ili videti drugu stranu, lošu stranu vakcinacija. To je bilo obavezno za generacije unazad, zar ne? Osim toga, niko se nije ni zapitao, da li je to 100% dobro, jer niko o tome nije javno govorio, niti je objavljena ijeda studija o štetnosti vakcina… Dobro je pročitati i ovakav tekst,jos mnogo ovakvih tekstova i ostaviti roditeljima mogućnost da sami odluče.http://kpv.rs/?p=1047 […]

  3. Ljiljana NS каже:

    Grupa na fejsbuku gde može da se vidi mnogo materijala, prikupljenog sa raznih strana, i da se dobiju informacije na tu temu:
    http://www.facebook.com/groups/204234299684425/242274785880376/?notif_t=group_activity

  4. Petar Stojiljković каже:

    Farmakomafija je najmoćnija jer za istu rade i naučne ustanove koje ista i finansira.Zakonima su ljudi osudjeni na umiranje i smanjivanje kako bi se ova zemlja rasteretila nastalog „viška“ stanovništva.
    Umesto da prepustimo da priroda reguliše proces mi volju prirode stavljamo pod svoju kontrolu i ubijamo ljude lekovima koji se na njima isprobavaju u cilju iste te nauke.

  5. Ida каже:

    Da li postoji prevod na engleski stranica pomenutih u clanku?

Ostavite komentar