Magic-Gen MG-8 uklanjanje bolova

MG-8 sl.1aAparat uklanja uzrok jakih i hroničnih bolova usled reume, išijasa, tendinitisa, artritisa, neuralgija, slabe cirkulacije…

MagicGen-8 pripada novoj generaciji aparata na princpu talasne genetike* za lečenje bola, mehanizam dejstva usmeren je direktno na ćelije , kako bi se započela regeneracija oštećenih “delova” na genima. Kada se kompletno tkivo regeneriše nema ni emisije bolnih signala do mozga.

 

Elektromagnetnim talasima aparat preko velikih bakarnih elektroda,aparat  specifičnim frekventnim impulsima stimuliše direkno  bolno mesto i na taj način deluje isceljujuće. To su vibracije sa frekvencijama koju inžinjeri biohemije koriste kako bi popravili genetski nacrt. Pri tome se intezitet dejstva preko elektroda tako individualno reguliše da bolno mesto samo  prijatno bridi.


Specifičan oblik elektroterapije zasnovan na modernim naučnim saznanjima. Primena kod hroničnih i akutnih  bolova  električnom stimulacijom  preko elektroda i specifičnim frekvencijama sa pozitivnim dejstvom na napetost mišića, kod lumbaga, hroničnih bolova u leđima i zglobovima.

Bol je zaštitni mehanizam, koji mozgu šalje informaciju da je neki deo tela pretrpeo oštećenjnje i da ga treba isceliti.MG-8 sl.2a

Aparati protiv bolova koji su na tržistu zasnovani su uglavnom na TENS tehnologiji a rade na principu maskiranja bolnog signala u mozgu signalom čula dodira. MagicGen-8 pripada novoj generaciji aparata koji direktno otklanjaju uzrok bola.

 U aparat su ugradjeni kvalitetni litijum-jonski akumulatori sa punjačem za struju te nema dodatnih troškova za baterije.

Garancija na aparat je 24 meseca

 

PRVA ISKUSTVA KORISNIKA:

Gosp V.M. : Veoma prijatan osećaj pri delovanju preko elektroda na krstima preko jedan sat.

Gosp. C.M. : Bolovi u krstima od dugog sedenja, nestali posle primene aparata dva dana od po sat. Tek posle mesec dana se morao postupak ponoviti.

Gospođa B.V. Bol u kolenu, samo pola sata držanja elekroda sa obe strane kolena, smanjio se bol a sutradan primećuje da je više ne boli dok se penje stepencama

Gospođa A.S. farmaceut : Uz pomoć ovog aparata „ispravila“ staricu,u periodu oko mesec dana redovne primene od jedan sat dnevno. Elektrode postavljane levo i desno od kičmenog stuba i svakodnevnim pomeranjem elektroda od krsta na gore do vrata, oko sat dnevno.  Pacijent : Jelica Jovanovic  rodjena 08.08.1928.godine. Godina 88

Dijagnoza: Ukočenost i kifoza kičmenosg stuba,ukočenost nogu

Kretanje skoro nemoguće…tri meseca nije izašla iz kuce…

Počela da koristi Aparat protiv bolova-proizvodnja Čedomira Mraza

Terapija: Svaki dan Aparat jedan sat u isto vreme. 45 dana..Terapiju radila Ana Stefanović

Rezultati kod upotrebe Aparata…..Posle pet dana javio se osećaj manje ukočenosti i lagane opuštenosti u nogama.

Kičmeni stub se polako vraća u normalu …pacijent se lagano ispravlja i pokretljivost raste..

Posle 15 dana Pacijent kreće lagano van kuce…šeta…noge u sve opuštenije…

Posle 30 dana jos  je veća pokretljivost pacijenta i kičmeni stub je više ispravljen

45 dan pacijent nema bolove i kreće se normalno

 

PROMOTIVNA CENA 250EUR  + porez i poštarina

ZA SVE INFORMACIJE MOŽETE SE OBRATITI ČEDOMIRU MRAZU NA: ib.mraz@web.de

ZA EU I SVET SLANJE IZ NEMAČKE A ZA SRBIJU IZ BEOGRADA POUZEĆEM

 

*Garjajeva talasna genetika kao naučna osnova

Magic Gen MG-8 je bioelektromagnetni generator čiji je rad zasnovan na najnovijim naučnim dostignućima ruskog naučnika Garjajeva iz oblasti talasne genetike a vrši direktnu regeneraciju ćelija bolnog mesta.

Klasična genetika polazi od toga da genetski molekuli DNK imaju materijalnu prirodu i ponašaju se kao matrica na kojoj je zapisan naš genetski kod koji tako predstavlja rečnik koji prevodi sa jezika DNK na jezik proteina. Sa gledišta talasne genetike, DNK se ne ponaša kao supstanca već kao elektro-magnetno i zvučno polje. Po Ruskom akademiku Pjotru Garjajevu, doktoru biologije, tako ogromnu količinu informacija koju sadrži jedan genom, priroda je uspela da stavi u jedro ćelije koje je teško videti čak i mikroskopom, samo na jedan način: zapis informacija vrši se na talasnom nivou, elektromagnetnim i zvučnim emisijama.

Dugogodišnji eksperimenti omogućili su Garjajevu da zajedno sa svojim timom potkrepi dokazima ovu hipotezu i stvori koncepciju talasnog genoma. Oni pretpostavljaju da je informacija zapisana kao na video traci i da kadar po kadar, zadaje holografski video poredak, za izgradnju budućeg organizma. Da bi se izgradio organizam čoveka neophodan je njegov po delovima nacrtan crtež-plan u vidu zvučnih i elektromagnetnih talsa različitog opsega ali takođe i tekstualne napomene. Sve se to nalazi u 99% tzv. »junk« DNK, i crteži i tekstovi. Naša ćelijska jedra su tako istinski biokompjuter koji prima informacije od spolja, putem elektromagnetnih talasa i na osnovu njih rekonstruiše i regeneriše ćelije.

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

Ostavite komentar