NAPREDNA NAUKA U SLUŽBI ZDRAVLJA

U medicini budućnosti će se o tome raditi da se deluje na energetske vibracije u telu – Prof. Dr. William Tiller, dobitnik Nobelove nagrade, kvantni fizičar sa Stenford Univerziteta

Kao doprinos medicini budućnosti možemo vam predstaviti naš novi aparat ORION-G1 koji se bazira na Teslinim tenologijama i koji odašilje blagotvorne vibracije za telo i psihu:

U prvoj fazi   skenira akupunkturne meridijane i čakre, balansira ih a potom povećava energetsko stanje.

U drugoj fazi se deluje na regeneraciju gena sa frekvencijama koje  biohemičari

koriste kako bi popravili genetski nacrt, na kome se temelji život.

U trećoj fazi se deluje na gene i ćelije  i gradi izvorno polje  života, svega postojećeg. To je izvorno stanje ćelija pre nego što počne njihova deoba i pre bilo kojih negativnih promena. Ovo novonastalo vibraciono polje nam pruža mogućnost da se ponovo struktuira život, da se nanovo oblikuje.  Daje se mogućnost da se negativno otkloni iz vašeg života i da se privuče novo i pozitivno. To su takođe i harmonizirajuće vibracije gde bolest gubi balans i dolazi do energetske harmonizacije.

Važan efekat aparata ORION-G1 je i to da postojeća štetna elektromagnetska (elektrosmog, HAARP…)  i druga negativna zračenja u prostoru  bivaju dobrim delom neutralisana  i „prekrivena“ bio-energetskim zračenjem uređaja tako da je znatno smanjen štetan uticaj na ljude, životinje i biljke.

Aparat generiše zaštitni „kišobran“ u prečniku od oko 8 metara.

Aparat mogu koristiti sve starosne grupe, muškarci i žene. Korišćenje ovog uređaja je sigurno, a nuspojave ne postoje. Osim što deluje na poboljšanje telesnog zdravlja, poboljšava i mentalno stanje što je rezultat harmonijske rezonancije  unutar tela.

Dejstvom aparata ORION-G1 se formira finotvorno polje koje:

  • poboljšava energetsku matricu živih bića
  • stimuliše samoiscelenje
  • poboljšava protok vitalne životne energije
  • deluje na biološko podmladjivanje
  • pojačava snagu pozitivnih misli
  • otklanja neprirodna stanja iz aure
  • direktno stimuliše energetske centre u telu – čakre i akupunkturne meridijane
  • čuva i unapređuje opšte stanje organizma i pročišćuje prostor

DEJSTVO: Pod uticajem elektrosmoga, kosmičkih i drugih zračenja dolazi kod nekih ćelija do oštećenja DNK spirale pa se te promene i oštečenja  prenose i na novonastale ćelije. Ukoliko se redovno izlažemo dejstvu aparata odnosno  njegovom pozitivnom uticaju genetski material i ćelije se podsećaju na svoje IZVORNO stanje te su novonastale ćelije najverovatnije najvećim delom korigovane i bez oštećenja.

Aparat formira finotvorno polje koje koje prožima oživljenu i neživu tvorevinu, ta emitovana vibracija predstavlja  „Majku svih stvari“,  to je Kosmička pra-energija i neiscrpnan izvor iz koga se sve živo napaja. To je forma energije koja može da sve prirodne forme prožme životom.

Sve informacije na E-mail: ib.mraz@web.de

Pogledajte video snimak o nastanku naših aparata:

https://www.youtube.com/watch?v=e3_ZZdx-Rw8&feature=youtu.be

kao i rezultate dejstva aparata ORION-G1 :

ORION-G1 test BM

Podelite članak:
Podelite putem email-a Podelite ovaj tekst na facebook-u Podelite putem Twitter-a
Možete ostaviti komentar, ili povratni link sa vašeg sajta.

Ostavite komentar